[Alındı] i5 6500 + R9 380 Sistem

Merhaba oyunlarda aldığınız fps değerlerini yazabilirmisiniz.
Merhaba tabiki en yakın zamanda paylaşacağım.

Dostum bende VGA da kullanıyorum. Dalgalanma olmuyor. Onla alakası olduğunu sanmıyorum fakat ekran kartının kullanım % si derken ? Sıcaklığı mı ?

Merhaba tabiki en yakın zamanda paylaşacağım.

Dostum bende VGA da kullanıyorum. Dalgalanma olmuyor. Onla alakası olduğunu sanmıyorum fakat ekran kartının kullanım % si derken ? Sıcaklığı mı ?
Teşekkürler bekliyorum

Teşekkürler bekliyorum

Bu arada cevirici ile mi kullaniyorsunuz karti vga dediginize gore cunku o kartta dvi hdmi displayport vardi bildigim kadariyla

Masaüstünde vs gezinirken hafif ama çok hafif bir bulanıklık var fakat oyunlarda bu bulanıklığı anlayamıyorsun ve güzel bir görüntü veriyor. 1080p kadar olmasada.
Bence o monitörü bir an once degistirip dvi girisli ya da hdmi girisli bir monitör alin çünkü arkadasim gecen ay r9 390 aldı cevirici ile denedik eski vga monitorde fakat gözü yoruyordu sonra hdmi 1080p monitor aldik philipsin 350tl'ye bende bu hafta 380xli sistem toplayacagim ve birde hdmi monitor alicam size de oneririm goz cok onemli hocam su an bir sey hissetmeyebilirsin fakat sonradan sorun cikarabilir ve is isten gecer sagligin icin diyorum yanlış anlama

Son düzenleyen: Moderatör:

Doğru söylüyorsun katılıyorum kesinlikle. Fakat şuan için monitöre verecek bütçem yok ama ilerde mutlaka 1080p bir monitör edineceğim.

Doğru söylüyorsun katılıyorum kesinlikle. Fakat şuan için monitöre verecek bütçem yok ama ilerde mutlaka 1080p bir monitör edineceğim.

En iyisi o olur umarim en yakin zamanda alirsiniz.

fps testlerinizi bekliyorum simdiden teşekkür ederim.

iyi forumlar

@cante12 öncelikle hayırlı olsun. Çok yakın bir sistemi arkadaşıma toplayacağız. Sadece bir sorunu düzeltmek istedim, HDMI, DVI'dan daha kaliteli görüntü sunmaz. Şu şekilde düşünebilirsin:

HDMI= DVI + Ses.

Arkham Knight oynarken muhtemelen yanlışlıkla V-sync açmışsınızdır ya da oyun ayarlarında açıktır. Zaten optimizasyonsuz bir oyun ama V-Sync kapatırsanız daha iyi sonuç alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…