[Alındı] i5 6600 ve GTX 1070 Sistem

E 1070 için bir yerlerden kısmak gerek.

Aslında arkadaş pek bütçeyi kısmaya çalışmış gibi durmuyor. Sanıyorum ki kasayı görüntüsü hoş olduğu için aldı. Everest'in de 80 Plus oyununa kanmış. Gerçi 500 W'tan daha düşük bir değer vereceğini düşünmüyorum, arkadaşa yeter ama yine de böyle güzel bir sistemi bu PSU'ya emanet etmek ne kadar mantıklı olur? Tartışılır.

Monitörün G-SYNC desteği yok. DSR ile çıkmış zaten 4k'ya.

Arkadaşlar ban yediğim için yazamadım, kusura bakmayın. Sistemden gayet memnunum, oyun performansları çok güzel fakat yaşadığım tek sıkıntı, GTX 1070'in 1080p'ye uyumlu olmaması. Çoğu oyunda %40 %50 Gpu kullanımını görüyorum, bu da haliyle canımı sıkıyor. Msaa ayarını açmak zorundasınız kartı tam kullanmak için yoksa msaa açılmış haliyle aynı fpsyi alıyorsunuz. Bf 4'te her şeyi fullememe rağmen gpu %60'larda dolanıyor. Ben de resolution scaleyi %150 yaptım, bu sefer gpu tam güçte kullanılmaya başladı, %10 oc yaparak da fpsyi 70 80'de dengeledim. Eğer bu kartları alacaksanız 1080p'ye almayın. 1440p alın kafanız rahat etsin. Ya da 1080p düşünüyorsanız Rx 480 bekleyin.

Toplam kaç TL tutu acaba. Bir de Msaa yı açın siz de ne olacak ki ?

Hocam hayırlı olsun. Allah uzun mürlü etsin.

DSR yi açıncada mı performans kaybı yaşanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…