[Alındı] i7 4790K & GTX 1070 Testleri

Ekran kartıma darboğaz yapan işlemcim olan i5 4670K ile i7 4790K takas yaptım. Üzerine bir miktar para verdim elbette. (350TL) Eskiden olan darboğaz sorunu ortadan kalktı diyebilirim. Watch Dogs 2 hariç diğer oyunlardan memnunum. Çok oyun vardı, ben birkaç tane ekleyeyim.


Andr.jpg
GTA.jpg
MAF.jpg
Primal.jpg
SM.jpg
Watc.jpg
Wcher.jpg
BF2.jpg
PF.jpg
a.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun Pantheon !
O ekrandaki bilgi yazıları nasıl çıkıyor, anlatır mısın?
Ayrıca işlemcinin boştaki sıcaklığı kaç derece ve kullandığın soğutucu (Seidon 120V) hakkında yorumun nedir ?

Teşekkürler...
 
Hayırlı olsun.
Kasa ne ve zaten kırmızı mıydı yoksa sen mi boyadın?
Red Devil Edition modeli kendi öyle.
@mavisistem
Boşta 35 ila 30 arası geziyor. Sadece Mass Effect Andromeda oyununda ısındığını gördüm. 2 adet kaliteli fan ile kullandım hep. O Afterburner ile yapılıyor. Yakın zamanda bir video yapacağım.
Bu versiyon satılmıyor galiba artık, ama i5 ile kullandığım için hep pek fark etmedim. Hep 60 derece civarındaydı eski işlemcim. Bu i7 biraz ısınıyor, ama fazla değil.

Kasa içi o kadar geniş ki ATX anakart içerisinde Micro-ATX gibi görünmüş. 4790K çok güçlü ve ısınan işlemcidir. Overclock yapacağın vakit kasa içi ısısı eskisine göre artacaktır tahliye için ek fana ihtiyacın olabilir. Hayırlı olsun.
Aynen çok sıkıldım bu kasadan zaten. Yakın zamanda Lite 5 alacağım inşallah. OC yapmayı düşünmüyorum, işlemci bence gayet iyi değerler sunuyor şuan için.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı