[Alındı] I7 4790K ve GTX 960 Tabanlı Sistem

Hayırlı olsun,
Keşke soğutmayı biraz daha üst düzey,
Keşke işlemciyi 4690k ve anakartı Gaming 5 gibi modeller alıp ekran kartını 970 yapsaymışsın.
960 yakında bende almayı düşünüyorum, fikirlerin nelerdir, mümkünse ekran kartı için ayrıca bi inceleme konusu açabilir misin ?

NOT : O PSU o sisteme aşırı olmamış mı ?

Son düzenleme:
Sanırsam arkadaşımız render için işlemciyi ön planda tutmuş. O yüzden sistem öyle

Teşekkür ederim,
Soğutma yaklaşık 270-300TL civarlarında bütçemin 4000TL olduğunu varsayarsak bence alabileceklerimin en iyilerinden, dediğiniz işlemci ve anakartın aldığım yerde gelmemek üzere stokta yok bayii ler arası satış yaptıkları için yoksa bende aynen dediğiniz gibi hatta 4690K alıp 970 alıcaktım.
960 konusu ise ben gerçekten memnunum beklediğimin üzerinde performansı 760 ve 770 yerine gerçekten tercih edilebilecek tek kart diyebilirim AMD tarafındaki karşılığı sadece oyun için alıcaksanız iş görür ama yeni Dx12 gibi özellikleri barındıran H.265 encoding-decoding sistemi olan kusursuz bir kart diyebilirim. Soğutması çok üst düzey şuana kadar 60 derecenin üstüne çıkmadı yakın bi zamanda sistemin tüm parçalarını tek tek inceleyeceğim.

Çok iyi olur, etiketlersen sevinirim
Soğutmada da ben başkasına bakmışım, giriş seviyesi sandım

Sanırsam arkadaşımız render için işlemciyi ön planda tutmuş. O yüzden sistem öyle

Hazır stoklarda yokken alma imkanım varken böyle bişey tercih ettim dediğiniz gibi video düzenlemesinden 3D Modellemeye kadar birçok alanda çalışmalarıma yardımcı olucak oyunlara fazla vaktim kalmıyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…