[Alındı] i7 4790k ve GTX 970 Tabanlı Sistem

Ben sistemi 2 aylık bir süreçte topladım. Düşündüğüm ama vazgeçtiğim kasaları ve neden vazgeçtiğimi yazayım, belki sana yardımı dokunur.

Corsair Carbide Spec 01-02-03 :
Vatan'a gidip inceledim. Kasa küçük ve malzeme kalitesi yetersiz geldi. Ayrıca üstte ve altta fan filtresi bulunmuyor.
Corsair Graphite 230t:
Vatan'a gidip inceledim. Kasa küçük ve malzeme kalitesi gerçekten çok kötü. Elle tutup sağa sola esnettiğimde sanki kırılacakmış gibi hissettim. Ayrıca üstte ve altta fan filtresi bulunmuyor.
Corsair Obsidian 450d:
Vatan'a gidip inceledim. Tek kelime ile kusursuz bir kasa. Fakat fiyatı yüksek olduğu için tercih etmedim.
Cooler Master CM 693:
Vatana'a gidip inceledim. Kasa gayet güzel. Bir eksiğini bulamadım. Fakat yanında gelen işlemci soğutucusu tırt olduğu için eledim.
Corsair Carbide 400r:
Vatan'a gidip inceledim. Fena kasa değil. Sadece yandaki penceresi hoşuma gitmedi. Düşünülebilir.

Daha sayısız kasa inceledim. Aklına gelen model olursa söylersin, görüşlerimi belirtirim.

Benim linkteki belirttiğim kasa incelememişsiniz sanırım. Cooler Master CM 693 modelinide düşünüyorum şuan soğutucu olmadan inventusta var. Bu modelle kıyaslarsak Z11 neo mu? CM 693 mü? Pardon İncelemişsiniz.

Linkini verdiğiniz kasa SPEC-03 değil mi? Zaten spec serisi ufak makyaj farklılıkları dışında aynı yapıya sahip. İnventus'ta satılan CM 693 yan penceresiz olan model. Pencere sizin için sorun teşkil etmiyorsa Z11 Neo'mu CM 693'mü sorusuna cevabım CM 693 olur.

CM 693 almaya karar verdim. Yorumlarınız için teşekkürler inşallah pişman olmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı