[Alındı]i7 4790K ve GTX980 Tabanlı Sistem

Gaming Series

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle bu konuyu ikinci kez açıyorum diğer konuya görsel ekleyemedim. Yakın zamanda 6500 TL'ye PC topladım sistem şuan sorunsuz çalışıyor tabii ki Windows 10 yüklü.

Sistem Bileşenleri:

Anakart: MSİ z97 Gaming 7
Ekran Kartı: Asus Strix GTX980
HDD: WD Caviar Black 7200RPM
SSD: Samsun 850 EVO 120GB
İşlemci: i7 4790K
İşlemci Soğutucu: Cooler Master Nepton 120XL Sıvı Soğutma
Kasa: Cooler Master HAF912 Combat
RAM: GSKİLL RipjawsX 2x4 8GB
Monitör: Asus VN247

Ve gelelim görsellere.

2.jpg

Gördüğünüz gibi görselde ekran kartı biraz yamuk duruyor bu benim gözüme batıyor ne yapabilirim açıklarsanız sevinirim.
z3.jpg

z2.jpg

z1.jpg

4.jpg

Yine yazayım dedim yukarıdaki görselde ekran kartı yamuk duruyor lütfen bunu düzeltmenin yolu varsa açıklayın orada çok gözüme batıyor.

Çok yakın zamanda oyun testlerini de ekleyeceğim.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    945,3 KB · Görüntüleme: 677
  • 1.jpg
    1.jpg
    945,3 KB · Görüntüleme: 490
  • 2.jpg
    2.jpg
    894,9 KB · Görüntüleme: 638
  • 3.jpg
    3.jpg
    564,6 KB · Görüntüleme: 673
  • 4.jpg
    4.jpg
    891,6 KB · Görüntüleme: 705
  • 1.jpg
    1.jpg
    945,3 KB · Görüntüleme: 620
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun. Bellekler hatalı monte edilmiş.
Evet birde o konu var bellekler kit olduğu halde DIMM4 ve DIMM2'ye taktığımda PC açılmıyor diğer tüm slotları denedim en sonunda bu şekilde taktım ve sistem açıldı şuan sorunsuz çalışıyor sebebini bende anlamadım biliyorsanız yardım edin.

Evet birde o konu var bellekler kit olduğu halde DIMM4 ve DIMM2'ye taktığımda PC açılmıyor diğer tüm slotları denedim en sonunda bu şekilde taktım ve sistem açıldı şuan sorunsuz çalışıyor sebebini bende anlamadım biliyorsanız yardım edin.

Çalışır ama performans kaybı olabilir. Hatalı montajdan dolayı. Problem DIMM yuvalarının bozuk olmasından kaynaklanıyor olabilir, emin değilim. Çalışması gerekiyor. Anakart sıfır sonuçta. Bence bilgisayarcıya götürmek veya ürünü garantiye göndermek daha mantıklı.

Çalışır ama performans kaybı olabilir. Hatalı montajdan dolayı. Problem DIMM yuvalarının bozuk olmasından kaynaklanıyor olabilir, emin değilim. Çalışması gerekiyor. Anakart sıfır sonuçta. Bence bilgisayarcıya götürmek veya ürünü garantiye göndermek daha mantıklı.
Şu an hiçbir performans sorunu yok tüm değerler stabil bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı