[Alındı] İ7 5820K ve GTX970 SLI Sistem

Hayırlı olsun hocam. X99A ve 5930K olsaydı daha güzel olabilirdi. Tabi geçen sene bu şartlar pek yoktu ama

Hem oda, hem sistem, hem masa ateş ediyor resmen. Hayırlı olsun hocam mavi ekransız, cyka blyat sız günler dileriz.

Ekranın önünde ayağa kalkıp ceketimi ilikledim.
Bende 5820k'lı dizmeye uğraşıyorum, heyecanım 2 kat arttı bu görsel şöleni görünce. Tabi benim sandalyem ve masam leş, onlara sıra gelmez artık. Ama olsundu... O X99-980ti kasa toplanacaktı ...

Hayırlı olsun .

@KomandoEmre42 Bende 5930k yönelmiştim ancak 5820k'nın 5930k'dan daha iyi OC'lendiğini ve daha yüksek Ghz'lere ulaştığını görünce şaşkına döndüm. Sli yapacaklar 40PCI veriyolu için 5930k alabilir, ancak öteki türlü 5820k diyorum.

Öncelikle hayırlı olsun kardeşim . Bu üst seviye bilgisayarın maliyeti ne kadar tuttu acaba ?

Hayırlı uğurlu olsun hocam, canavar gibi sistem olmuş.

Daha yüksek GHz sizi yanıltmış olmasın hocam ( bu söylediğim sadece bir şakadır ) Yine X99 platformu ve 5820K küçümsenecek bir şey değil. Broadwell-E geldiğinde çakarsınız bir upgrade

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Güle güle kullanman dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…