[ALINDI] i7 6700K Skylake Sistem

Ben eski sistemi topladığınızı hatırlıyorum hatta muhabbet etmiştik sosyal ağ üzerinden.
Az kaldı bende toplayacağım yeni sistemi.

Kasaya da biraz modifikasyon kötü olmaz gibi :)
Elinize sağlık güle güle kullanın güzel olmuş, ekran kartı ve modifiye edilmiş haliylede görmek isterim hayırlı olsun :)

Edit;
Kolonun üstünde duran bıçak güzelmiş :D
Onu söylicektim o bıcak beni benden aldı.

Nedenini bilmiyorum ama bıçağı boyanmış halde kasaya saplayıp bir kaç yeriyle daha oynayıp 3-5 led döşenmiş halini hayal ettim bir an ama sonra o kasaya bu yapılmaz dedim :D :D

@MichaelDeSanta13 Sinerji ile görüşmedim. Genel manada bir problem olmadı. İstanbul'dan Hatay'a 2 günde kargo geldi. Kutulama İnventus'un kalitesinin yanından bile geçemez. Fakat uygun fiyatları sebebiyle Sinerji'ye bir şans verdim ve şuana kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım. 4.9 GHZ OC testleri devam ediyor.

@Bilgehan Demirkaya Açıkçası SLI konusunda emin değilim. Yurtdışından DH'daki bir eleman aracılığı ile 2 adet EVGA GTX 970 FTW modeli sipariş verdim. Tanesi 1100 TL'ye geldi. Türkiye fiyatının 1600 TL olduğunu düşünürsek belki bir kartı açmadan satabilirim yada direk SLI yapabilirim. Şuanlık net bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı