[ALINDI] i7 6700K Skylake Sistem

@TP Okuru Klavye ve fare ikilisi dediğiniz modeller. İkisini de yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Yüzeylerde herhangi bir soyulma, eskime yok. Klavyeye defalarca kola ve su döktüm. Su geçirmeme özelliği sayesinde kurtuldu. Tuşları söküp temiz su ile yıkadım ve klavyeye kompresör tutmam yetti. Oyunlarda ise tepkisellik açısından bir problem yaşamadım. Bu ikiliyi tavsiye edebilirim.
 
Darısı bizim başımıza. Eski sistemini aldığında açtığın konuda i7 4790K işlemcisine 980 çok iyi gider demiştim. Sende yakında oyunda yetersiz kalabileceğini ve güncelleyebileceğini belirtmiştin. Hey gidi günler [emoji4] Hayırlı olsun.
 
Teşekkürler. Peki sence Mouse'a önem verip diğer ekipmanlardan kısmalı mıyım ? Örneğin G402 alıp yanına 50-60 TL'lik basit bir kulaklık alsam, klavye almasam ? Yoksa daha hesaplı mouse'lere mi bakmalıyım ?

Oynadağın oyunlara bağlı diye düşünüyorum. MMOFPS oynayan biriysen mouse kadar kulaklıkta önemli ama, şuanlık bütçen yoksa mouse ilk seçenek bana göre.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı