[Alındı] İntel G3258 tabanlı sistem

hayırlı olsun öncelikle iyi günlerde kullan zalman z3 plus kasa ile birlikte kaç fan geldi ve kutu içeriğinden menunmsun acaba ?
 
Saolun. Kasayla birlikte 4 adet 12cm lik fan geldi. 2 tanesi üstte 1'i arkada 1 tane de mavi renkli önde bende 1 tane daha mavi alıp öne taktım süper oldu. Kutu içeriği 4 hdd kolay montaj aparatı var.
5 tane kablo bağı , 3 - 4 çeşit vida felan geldi birde ön tarafa fan takmak için 4 tane uzun vida çıktı.

Saolun. Normalde 2.000 TL tutmuyor ama benim elimde olan parçalarla oluyor. Yoksa 1.200 TL tuttu. Elimdeki parçalarla 2.000 TL felan oluyor.
 
Ekran kartı olarak Sapphire R9 270X Dual-X modelini öneririm. Neden diye sorarsanız, dün kartıma OC yaptım ve performansı muhteşem oldu. Şu anda Battlefield 4'ü MSAA kapalı halde (çok gerek duymuyorum o yüzden açmıyorum) 60 FPS civarlarında oynayabiliyorum.
 
Ultrada mı oynuyorsunuz ? Ekran kartının güç tüketimi kaç TDP birde kaç pin güç kablosu istiyor ?

Bu GPU yeni nesil mi aynı maxvell gibimi acaba ?
Çok soru sordum galiba.:)
 
Aslında OC yapmadan önce 36 FPS görüyordum. OC sayesinde 60 FPS ye kadar çıktı. Ayrı olarak güç kablosu bağlamadım. Kutudan çıktığı haliyle duruyor. GPU'su keşke Maxwell olsa :) Güç tüketimi hakkında hiçbir fikrim yok ama 750'lik güç kaynağım yeterli geliyor şu anda.
 
İnternette biraz araştırdım.
GTX750ti :60W
R9 270X :180W
Gibi bir değer yazıyordu yanlış yazmış olabilirim.
Ama bu bilgisayar oyundan çok ofiste kullanılacak. AutoCad , SketchUp gibi çizim programları azda olsa kullanılacak. Bu yüzden aklım karışıyor.
 
80TL için kaçırılmayacak birçok özellik var.
4 RAM Slotu,
2 PCI-EX16 Slotu,
USB 3.0 Ön Port Çıkışı,
Z97 Çipseti ,
O.C Genie vb. birçok özellik var bu anakartta ha neyi yok bence m.2 sata yuvası olabilirdi olsada kullanmıcaktım ama neyse.:mutlu:
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı