[Alındı] Intel i7 6700K ve GTX 970 Sistem

Teşekkür ederim.
Oyun testleri içinde istediğiniz herhangi bir oyunu test edebilirim.

Teşekkürler. O çoğunlukla kasanın, biraz benim, birazda 6000 TL sistem videosunun başarısı.

Kasa kablolama konusunda müthiş

@Recep Baltaş Bazen görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti diye hata veriyor?

Birde coil whine çıktı sanırım ne yapmalıyım?

Witcher 3
Syndicate
Far Cry Primal

Test edebilirsen sevinirim.

Öncelikle hayırlı olsun gerçekten ileriye dönük upgrade edilebilir bir sistem olmuş oyun performansı nasıl hocam.

Witcher 3
Syndicate
Far Cry Primal

Test edebilirsen sevinirim.
İnşallah

İnşallah en kısa sürede yapacağım. Daha iyileri sizlerin olsun.
Öncelikle hayırlı olsun gerçekten ileriye dönük upgrade edilebilir bir sistem olmuş oyun performansı nasıl hocam.

Sağolun, bencede 1080, 1070 iin ordan burdan kısmaktansa tam sistem al 2 3 yıl sonra 12 serisini takarsın.

Bu arada bu oyunları nasıl test edeceksin diye merak etmeyin, birazı bende birazı da arkadaşlarımda var.

Zaten Gtx 970 sizi rahat 4 sene götürür teknolojinin hızına yetişilmiyor bu gün pascal polaris'i bekle derler yarın yeni çıkacağı zaman onu bekleyin derler, eğer siz mimarileri beklerseniz ömür boyunca Pc toplayamazsınız.

Bencede. Hem şimdi kafam rahat edecek, hem de 3 4 yıl sonra ekran kartını değiştirmek istediğimde sıkıntı çıkmayacak. Zaten öyle pro oyunlar oynamadığım içinde bu sistem benim için en ideali.

Nereden aldınız hocam ?
Hepsini Vatan Bilgisayar Bostancı şubesinden aldım.

Yalnız satıcılar beni sinir etti. Nepton 240m yerine Zalmanın dandik tek fanlı soğutucusunu önerdiler (neymiş efendim daha iyi soğutuyormuş)

Birde elemanın dediğine göre 4 kanal ram 2 kanaldan daha iyiymiş.

Sonra CM Mastercase yerine Zigmatekin plastik bir kasasını önerdiler.

Yani kısacası ya internetten alacan yada oraya gittiğinde yılmayacaksın yalanlara inanmayacaksın.

Birde artık Vatan a toplatmanın taraftarıyım. Gerekirse evde birdaha toplarsın. Bir parça bozulunca almıyorlar sonra.

Bende böyle bir sistem alacağım ama aklıma takılan bir soru var , İntel ve diğer kasanın üstündeki stickerleri nereden aldınız veya kutularından çıkıyor mu ?
Edit : Hayırlı uğurlu olsun

Kardeşim öncelikle mavi ekransız bol fps gunler dileyi ile hayrirli olsun.
Mönitör olarak
Asus vp228h baka bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…