[Alındı] Intel i7 6700K ve GTX 970 Sistem

Hayırlı olsun güzel sistem. Oyun testlerini bekliyoruz. Monitör olarak şöyle birşey var;
ASUS VP247H 23.6'' 1MS Oyuncu Monitörü Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Bu arada resimler açılınca gördüm kablolama harika olmuş.
Teşekkür ederim.
Oyun testleri içinde istediğiniz herhangi bir oyunu test edebilirim.

Hayırlı olsun güzel sistem. Oyun testlerini bekliyoruz. Monitör olarak şöyle birşey var;
ASUS VP247H 23.6'' 1MS Oyuncu Monitörü Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Bu arada resimler açılınca gördüm kablolama harika olmuş.
Teşekkürler. O çoğunlukla kasanın, biraz benim, birazda 6000 TL sistem videosunun başarısı. :D

Kasa kablolama konusunda müthiş

@Recep Baltaş Bazen görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti diye hata veriyor?

Birde coil whine çıktı sanırım ne yapmalıyım?

Merhaba Sosyal, bugün sizlere yeni sistemimi tanıtacağım.

Öncelikle, vay efendim bu paraya Titan X takılırdı, vay efendim niye 10 serisini, 400 serisini beklemedin diye gereksiz ve saçma yorumlar yapmayın, sistem 6000 TL sistem tavsiyesine göre, uzun ömürlü (olsun) olarak alınmıştır.

Sistem özellikleri:
  • Intel i7 6700K
  • MSI GTX 970
  • MSI Gaming M5
  • Cooler Master Mastercase Pro 5
  • CM Nepton 240M
  • Corsair RM750x
  • Corsair LE 240 GB (SDD)
  • Kingston HyperX 16 GB 2600 Mhz RAM
  • Sandisk SSD Ultra 2 120 GB
  • WD Green 1TB
Fotoğrafları Pazartesi günü telefondan atacağım inşallah. Bir de max 600 TL monitör tavsiyesi yaparsanız sevinirim.
Öncelikle hayırlı olsun gerçekten ileriye dönük upgrade edilebilir bir sistem olmuş oyun performansı nasıl hocam.

Witcher 3
Syndicate
Far Cry Primal

Test edebilirsen sevinirim.
İnşallah
Sistem güzelmiş, hayırlı olsun, güle güle kullanınız. Oyun testlerini paylaşırsanız çok sevinirim. Ekran olarak ViewSonic VX2457' yi yurtdışından temin edebilirseniz fiyatı uygundur diye düşünüyorum.
Amazon.com: ViewSonic VX2457-MHD 24-inch 1080p Gaming Monitor with 2ms, VGA, HDMI, DisplayPort and FreeSync Technology: Computers & Accessories

ARK: Survival Evolved
testi yapabilirseniz çok sevinirim hocam.

İnşallah en kısa sürede yapacağım. Daha iyileri sizlerin olsun.
Öncelikle hayırlı olsun gerçekten ileriye dönük upgrade edilebilir bir sistem olmuş oyun performansı nasıl hocam.

Sağolun, bencede 1080, 1070 iin ordan burdan kısmaktansa tam sistem al 2 3 yıl sonra 12 serisini takarsın. :D

Bu arada bu oyunları nasıl test edeceksin diye merak etmeyin, birazı bende birazı da arkadaşlarımda var.

İnşallah

İnşallah en kısa sürede yapacağım. Daha iyileri sizlerin olsun.

Sağolun, bencede 1080, 1070 iin ordan burdan kısmaktansa tam sistem al 2 3 yıl sonra 12 serisini takarsın. :D

Bu arada bu oyunları nasıl test edeceksin diye merak etmeyin, birazı bende birazı da arkadaşlarımda var.
Zaten Gtx 970 sizi rahat 4 sene götürür teknolojinin hızına yetişilmiyor bu gün pascal polaris'i bekle derler yarın yeni çıkacağı zaman onu bekleyin derler, eğer siz mimarileri beklerseniz ömür boyunca Pc toplayamazsınız.

Zaten Gtx 970 sizi rahat 4 sene götürür teknolojinin hızına yetişilmiyor bu gün pascal polaris'i bekle derler yarın yeni çıkacağı zaman onu bekleyin derler, eğer siz mimarileri beklerseniz ömür boyunca Pc toplayamazsınız.
Bencede. Hem şimdi kafam rahat edecek, hem de 3 4 yıl sonra ekran kartını değiştirmek istediğimde sıkıntı çıkmayacak. Zaten öyle pro oyunlar oynamadığım içinde bu sistem benim için en ideali. :D

Nereden aldınız hocam ?
Hepsini Vatan Bilgisayar Bostancı şubesinden aldım.

Yalnız satıcılar beni sinir etti. Nepton 240m yerine Zalmanın dandik tek fanlı soğutucusunu önerdiler (neymiş efendim daha iyi soğutuyormuş)

Birde elemanın dediğine göre 4 kanal ram 2 kanaldan daha iyiymiş. :D

Sonra CM Mastercase yerine Zigmatekin plastik bir kasasını önerdiler. :D

Yani kısacası ya internetten alacan yada oraya gittiğinde yılmayacaksın yalanlara inanmayacaksın. :D

Birde artık Vatan a toplatmanın taraftarıyım. Gerekirse evde birdaha toplarsın. Bir parça bozulunca almıyorlar sonra.

Bende böyle bir sistem alacağım ama aklıma takılan bir soru var , İntel ve diğer kasanın üstündeki stickerleri nereden aldınız veya kutularından çıkıyor mu ?
Edit : Hayırlı uğurlu olsun :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı