[Alındı] Intel i7 6700K ve GTX 970 Sistem

Bu adam bu kafayla topluluk içerisinde çok laf yer. hayır diyorum ki RX 480 daha iyi hala oyun testi diyor.

Bırak arkadaşım uğramşaya değmez bunla. 970 ile keyfine bak.
Aynen. Hayır söyleyin seneye 11 çıksa, RX 5 çıksa takıp keyfime bakıcam, yalan mı? Vallahi 3 yaşındaki çocuktan beter.

Bu adam bu kafayla topluluk içerisinde çok laf yer. hayır diyorum ki RX 480 daha iyi hala oyun testi diyor.
Attığım videoda her iki kartında birbire karşı ezici bi yanı olmadığı anlaşılıyor. Yer yer 970 yer yer rx 480 galip geliyor. Net bir üstünlük söz konusu değil dx 11' de.

Benimde anlatmaya çalıştığım şey bu. Anlaşılan sen ileri dönük bir sistem istemişsin. En doğrusunu yapmışsın bence.

Yahu bide ben özellikle kuruşu kuruşuna fiyat belirlemedim. Ve diyorum ki 970 i 1100 TL' ye aldım.

Ailevi meseleler yüzünden de ne 10u ne 480 i bekleyebildim.

Vatanda bana 980 önerdiler kasa Everest işlemci 6400 anakart b150. E benimde içime sinmedi, almadım.

Aynen. Hayır sanki Titan X i varmışta bana laf atıyor.

Ayrıca daha konun başında dedim sistemin amacını... Okumadan laf atıyorlar.

@msancar Birde bakın sizde dediniz ''ben bu paraya bu sistemi almam'' diye. Bağırıp çağırdım mı veya hakaret mi ettim. Hayır, olabilir dedim. Herkesin görüşü aynı olacak diye bir şey yok.

Ama bu adam saygıdan yoksun bir şekilde laf yarışına giriyor.

Hahahaha keyfine bakacakmış, keyifli olmadığı belli
Valla kardeşim ben sana gerekli açıklamayı yaptım. Benchmark testinide attım aç bak bakalım. 970' in keyfi neyse RX 480' inde o. Anladın ama anlamamızlaktan geliyorsun bence eğer anlamıysan ciddi sıkıntıların var. Saçma sapan şeyler yazıp kendini daha fazla rezil etme istersen.

Hayırlı olsun. Önü açık güçlü bir sistem olmuş. Güle güle kullanın.
Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun.
Hayırlı olsun.
Teşekkürler.
Sanırım mesaj yazmayı unuttunuz.

Hahahaha keyfine bakacakmış, keyifli olmadığı belli
Keyfim yerinde... Pazar günü de G710+ alacağım inşallah, daha da keyifleneceğim

(Not: Seni kimse takmamakta... )

Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun.

Teşekkürler.

Sanırım mesaj yazmayı unuttunuz.

Keyfim yerinde... Pazar günü de G710+ alacağım inşallah, daha da keyifleneceğim

(Not: Seni kimse takmamakta... )
Yok yok yazdım sonra sildim. Böylelerini takmayacaksın ne demişler kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Hayırlı olsun tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…