[Alındı] Intel i7 6700K ve GTX 970 Sistem

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Boş yorum yaparak çekemediklerini belli edenlere de takmayın kafanızı. Yorum yapmaya bile değmez.

Daha 7-8 ay önce 970'e muhtaç olanlar, bende olsa bu kart ne güzel olurdu diyenler şimdi yeni seri çıktı diye kartı gömer oldu. Vatandaş olarak çok farklı bir mantığımız var gerçekten. Hele hele ufak yaş guruplarında.

Hahahahahahahahaha GTX 970 ile uğraş sen,
Bir GTX 970 kullanıcı olarak RX 480 miş.
Bırak konuşma ya.
Ne deseydim, Gtx 970' i zaman zaman geçen, daha yeni bir karta, fan boyluk yapıp, kötü deyip, karşımdakini yanlış mı yönlendirseydim? Hak denen bir şey var, anladın mı?

''Sezar' ın hakkı Sezar' a verilir!''
Olum GTX 970 alıp ağlıyorsun hala bana yazıyorsun, ne oldu beni takip etmeye başlamışsın. Ya sen 60 hz yeter diyorsun, 6.000 liralık sistemde 60 hz bile monitör almamışsın.

Kullandığım monitör 23 inç, 75 Hz Samsung monitör.

Ayrıca sana ne? İstersem fritöz ekranından oynarım!
Hayırlı olsun. Takma kimseyi çok güzel bir sistem olmuş, boş boş laf yapıyorlar klavyeni yormaya değmez.
Sağ olun. Hayır anlamıyorum, sanki arkadaş aynı paraya Titan X' li sistem toplamış da yorum yapıyor. :D

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Boş yorum yaparak çekemediklerini belli edenlere de takmayın kafanızı. Yorum yapmaya bile değmez.

Teşekkürler, yok belli çekemediği, kurduğu cümlelerde akıl ve mantığa yer yok. :D

Daha 7-8 ay önce 970'e muhtaç olanlar, bende olsa bu kart ne güzel olurdu diyenler şimdi yeni seri çıktı diye kartı gömer oldu. Vatandaş olarak çok farklı bir mantığımız var gerçekten. Hele hele ufak yaş guruplarında.

Teşekkür ederim. Dediğim gibi öyle konuşuyor ki sanki 4X Titan X' li sistemi var. :D

Forum olarak merakla bekliyoruz. Ne yapmaya çalıştığı, neyi elde etmeye çalıştığını öğrenmeyi...

Olum GTX 970 alıp ağlıyorsun...

Varya ölüyorum ağlamaktan, o derece... İnsanlarla çocuk gibi konuşmaya devam edersen bu forumda kimse dönüp senin yüzüne bakmaz...

Hahahaha, çekemiyor muşum, iyi güldürdün teşekkürler. Cahil, adam RX 480 daha iyi diyor, sen neyin kafası? Boş yorum seninki cahil kardeşim:like::like::like::like::D:D:D;)
Yahu iyi olan ve bunu herkesin bildiği bir şeyde sırf gurur için yalan mı söyleyeyim? Anlamadığın şey GTX970' in Mayısın başında elime geçmiş olması.

Yazdıklarımı okumadan, kendi hayal dünyanda kurduğun hayallerle yorum yapma!

Yukarıda da belirttim. Ailevi meselelerden dolayı RX' i bekleyemedim. Senin bu yaptığının adı kıskançlıktır!

Amacını söyle amacını! Yaptığın şeyin bir mantığı yok. Boş yorumlarla, insanlara cahil diyerek bir yere varamassın!

Yahu iyi olan ve bunu herkesin bildiği bir şeyde sırf gurur için yalan mı söyleyeyim? Anlamadığın şey GTX970' in Mayısın başında elime geçmiş olması.

Yazdıklarımı okumadan, kendi hayal dünyanda kurduğun hayallerle yorum yapma!

Yukarıda da belirttim. Ailevi meselelerden dolayı RX' i bekleyemedim. Senin bu yaptığının adı kıskançlıktır!

Amacını söyle amacını! Yaptığın şeyin bir mantığı yok. Boş yorumlarla, insanlara cahil diyerek bir yere varamassın!
Sana bir şey demiyorum olum, adam kıskanıyor diyor, la kıskansam gider GTX 980 alırım, RX 480 yerine.
Yazdıklarının yarısını okuyorum, zaten boş oldukları için yapacak bir şey yok vatan sağ olsun.
İnşallah ama inşallah ilerde sorun yapmaz sana 6.000 liraya değer İnşallah.

Sana bir şey demiyorum olum, adam kıskanıyor diyor, la kıskansam gider GTX 980 alırım, RX 480 yerine.
Yazdıklarının yarısını okuyorum, zaten boş oldukları için yapacak bir şey yok vatan sağ olsun.
İnşallah ama inşallah ilerde sorun yapmaz sana 6.000 liraya değer İnşallah.
Yahu senden tek bir şey istiyorum. A - M - A - C - I - N - I!

Güzel dileklerin için de sağ ol, inşallah sen de sistemini sıkıntısız kullanırsın.

Allah vatanımızı başımızdan eksik etmesin. :like:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı