- Makaleler
- 110
Bu adam bu kafayla topluluk içerisinde çok laf yer. hayır diyorum ki RX 480 daha iyi hala oyun testi diyor.Allah aşkına azcık mantık be kardeşim. 3 yaşındaki çocuklardan farkın yok. Adam ne yapsın ? GTX 970 1.300 TL rx 480 1.000 TL buna rağmen 970 mi önersin ? Sırf konuşmuş olmak için konuşma. 6.000 lira arkadaştan çok sana acı veriyor gibi nedense. 6000 TL senin için çok büyük bir paradır, başkası için ise küçük bir miktar. Üzüntü duyulacak bir sistem olsa hadi neyse. Bak tekrar söylüyorum arkadaşın parası var harcamış neye nasıl harcadığı ne seni nede başkasını ilgilendirmez. Yav senin amacın buradakilerle sistmeleri kapıştırmak mı ? Eğer öyleyse çık üzerler seni. Her iki kartında performansı ortada google diye bir icat var açıp bakarsan zahmet olmazsa yer yer 970' in yer yer RX 480' in galip geldiğini görürsün. RX 480 değil sanki 1080 havaya bak. Bilmiyorum kafa alıyor mu ama daha önce de yazmıştım tekrar yazayım. Sen 2 sene sonra ekran kartnı değiştirmek istediğinde darboğaz olur mu diye düşünüp yakınırken, bu arkadaş üst düzey yeni nesil kartıyla keyfine bakacak acaba o zamanda gülüp, böyle konuşabilecekmisin. Arkaşımız dengeli bir sistem toplamış. B150' nin üzerine 1070 koymaktan çok daha mantıklı olmuş neyini yediremiyorsun anlamıyorum. Ha bu arada 970 GTA 5' te daha iyi performans veriyor sonra üzülme diye önceden söyleyeyim.
Aynen. Hayır söyleyin seneye 11 çıksa, RX 5 çıksa takıp keyfime bakıcam, yalan mı? Vallahi 3 yaşındaki çocuktan beter.Bırak arkadaşım uğramşaya değmez bunla. 970 ile keyfine bak.![]()