[Alındı] Kinguin'den 50 TL'ye Windows 10 Pro OEM Key

Makaleler
6
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba, yeni toplayacağım bilgisayar için Kinguin'den 54 TL'ye Windows 10 aldım. Aslında Windows 8.1 İndustry Pro kullanacaktım ama fiyatını ucuz buldum, konu açma nedenimde ucuza arayanları bilgilendirmek için. Windows 10 Professional OEM Key | Buy on Kinguin

Adsız.png

Alışverişte hiçbir sıkıntı yaşamadım. Key, anında geldi. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yeni toplayacağım bilgisayar için Kinguin'den 54 TL'ye Windows 10 aldım. Aslında Windows 8.1 İndustry Pro kullanacaktım ama fiyatını ucuz buldum, konu açma nedenimde ucuza arayanları bilgilendirmek için. Windows 10 Professional OEM Key | Buy on Kinguin

Eki Görüntüle 116976

Alışverişte hiçbir sıkıntı yaşamadım. Key, anında geldi. :)

Zaman sınırlaması yoktur umarım.
Fiyat çok uygun.
1 sene sonra sorun çıkarmazsa çok iyi gerçekten.

Merhaba, yeni bir bilgisayar topladım ve Windows 10 kurdum etkinleştirmeden 2 hafta kullandım. Bugün Kinguin'den Windows 10 pro key aldım ama etkinleştirmeye çalıştığımda "Windows'u etkinleştiremedik" hatasını aldım. Bu anahtarı, Ayarlar -> Güncelleştirme ve Güvenlik -> Etkinleştirme -> Ürün Anahtarını Değiştir kısmına yazmıştım. Acaba başka bir etkinleştirme yolu mu var yoksa key de mi sorun var?

Merhaba, yeni bir bilgisayar topladım ve Windows 10 kurdum etkinleştirmeden 2 hafta kullandım. Bugün Kinguin'den Windows 10 pro key aldım ama etkinleştirmeye çalıştığımda "Windows'u etkinleştiremedik" hatasını aldım. Bu anahtarı, Ayarlar -> Güncelleştirme ve Güvenlik -> Etkinleştirme -> Ürün Anahtarını Değiştir kısmına yazmıştım. Acaba başka bir etkinleştirme yolu mu var yoksa key de mi sorun var?

@Ege Ercengiz Kinguin'le iletişime geçin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı