[ALINDI] Logitech G230, G400S, G240

• Konuyu başlatan CanFakedead
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 5.949
Selam dostlarım ben CanFakedead. Ekran kartı ve PSU değişiminden sonra kaliteli bir oyun deneyimi için ekipmanları yeniledim. G230'u alalı 1 ay oldu yanına da yeni kardeşleri geldi. Toplam 150+120+40 = 310 TL.

G400S'i kaliteli malzemesi ve tam bir FPS oyuncu mouse'u olduğu için tercih ettim. Bunla süper ikili olacak olan G240'ı da yanında aldım. Gerçekten harika bi ikili oldular. G230 ise ses konusunda oldukça başarılı. Yakında kendi çapımda amatör incelemeleri gelecek.

20150121_222844.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence yorumları abartmıyalım 2-3 ay öncesine kadar G430 kullanmış biri olarak ve ekolayzır ayarlarını yapmış bulunmama rağmen çok sağlam bir ses alamıyordum. Sonrasında Razer Kraken 7.1 Chroma geçiş yaptım ve G430'un hiçbir şey olduğunu anladım ki G230 için ne diyebilirim bilemem. O yüzden abartıp arkadaşları heyecanlandırmayalım. Kendi fiyatları içerisinde iyi olabilir ancak abartılacak kadar iyi bir kulaklık değil. Ek bir şey ekliyim G430'da bile en yüksek bass bulunan müziklerde kendimi müziğin içinde hissedemiyordum ancak Kraken aldıktan sonra gerçek bass buymuş dedim. Yüksek bass bulunan müzikler dinlerken kulaklarım titriyor.
Kraken "7.1" çünkü.

Küçük bir not düşmek istiyorum. Bende G430 var hem bass olsun hem oyun, müzik vs. seslerde olsun son seste dayanılmaz bir gürültü oluyor. Ses ve bass kıyaslamaları bana göre biraz kullanan kişiye bağlı. Mesela babam fabrikada çalıştığı için o son sesle müzik dinleyebiliyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı