[Alındı] Logitech g910 orion spark

Geldikten sonra ufak bir incelemeyi buradan yaparım.

Toplam : 165 $ gümrük ücreti dahil.

479 TL

lgos.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Buda bir düşünce saygı duyuyorum. Görsellik benim için önemli. K70 almayı hiç düşünmedim. G910 almasaydım Razer chroma alırdım. Ayrıca k70 in fiyatları daha pahalı.

Doğrudur , K70 tabiri caizse "odun" tipli bir klavyedir fakat Cherry MX Red switch'ler Romer-G'lerden çok daha seri tepki verebiliyor ve "bence" sesi çok daha güzel.

Aralarında 12 dolar fark var.

Arkadaşlar,

Ürünü 18 Ağustosta aldım. 1 gün sonra kargoya verildi, 1-5 , 2 gün içinde İstanbula geldi. Şuan gümrükte bekliyor gerekli evrakları gönderdim. Bugün akşma kadar teslim edilmesi için çaba göstereceğim tahmini teslim tarihi bugün olarak gözüküyor. Sanmıyorum edileceğini aslında . Muhtemelen Pazartesi yada Salı günü ederler.

gümrük.jpg

Dosya Ekleri

• gümrük.jpg
    gümrük.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 845
Resimleri ekliyorum. Moderatör arkadaşlar lütfen resimleri ilk sayfaya ekler misiniz?

İlk olarak şunu belirtmeliyim ki arkadaşlar, ürün çok ağır bu ne dedim resmen. Türkçe klavye kullanmama ramen çabuk alıştım denebilir.Tuş sesleri fazla değil aslında istediğim gibi evdeki insanları rahatsız etmeyecek şekilde. Gerçekten harika bir ürün bayıldım.

Not : LGS_8.70.315 sürümü kullanmayın sorun var. LGS_8.58.183 sürümü sorunsuz.

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimleri ekliyorum. Moderatör arkadaşlar lütfen resimleri ilk sayfaya ekler misiniz?

İlk olarak şunu belirtmeliyim ki arkadaşlar, ürün çok ağır bu ne dedim resmen. Türkçe klavye kullanmama ramen çabuk alıştım denebilir.Tuş sesleri fazla değil aslında istediğim gibi evdeki insanları rahatsız etmeyecek şekilde. Gerçekten harika bir ürün bayıldım.

Not : LGS_8.70.315 sürümü kullanmayın sorun var. LGS_8.58.183 sürümü sorunsuz.

Eki Görüntüle 99591 Eki Görüntüle 99592 Eki Görüntüle 99593 Eki Görüntüle 99594 Eki Görüntüle 99595 Eki Görüntüle 99596 Eki Görüntüle 99597
Çok çok şekil duruyor nazar değmesin aman (y)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı