Buda bir düşünce saygı duyuyorum. Görsellik benim için önemli. K70 almayı hiç düşünmedim. G910 almasaydım Razer chroma alırdım. Ayrıca k70 in fiyatları daha pahalı.
Buda bir düşünce saygı duyuyorum. Görsellik benim için önemli. K70 almayı hiç düşünmedim. G910 almasaydım Razer chroma alırdım. Ayrıca k70 in fiyatları daha pahalı.
Doğrudur , K70 tabiri caizse "odun" tipli bir klavyedir fakat Cherry MX Red switch'ler Romer-G'lerden çok daha seri tepki verebiliyor ve "bence" sesi çok daha güzel.
Ürünü 18 Ağustosta aldım. 1 gün sonra kargoya verildi, 1-5 , 2 gün içinde İstanbula geldi. Şuan gümrükte bekliyor gerekli evrakları gönderdim. Bugün akşma kadar teslim edilmesi için çaba göstereceğim tahmini teslim tarihi bugün olarak gözüküyor. Sanmıyorum edileceğini aslında . Muhtemelen Pazartesi yada Salı günü ederler.
Resimleri ekliyorum. Moderatör arkadaşlar lütfen resimleri ilk sayfaya ekler misiniz?
İlk olarak şunu belirtmeliyim ki arkadaşlar, ürün çok ağır bu ne dedim resmen. Türkçe klavye kullanmama ramen çabuk alıştım denebilir.Tuş sesleri fazla değil aslında istediğim gibi evdeki insanları rahatsız etmeyecek şekilde. Gerçekten harika bir ürün bayıldım.
Not : LGS_8.70.315 sürümü kullanmayın sorun var. LGS_8.58.183 sürümü sorunsuz.
Resimleri ekliyorum. Moderatör arkadaşlar lütfen resimleri ilk sayfaya ekler misiniz?
İlk olarak şunu belirtmeliyim ki arkadaşlar, ürün çok ağır bu ne dedim resmen. Türkçe klavye kullanmama ramen çabuk alıştım denebilir.Tuş sesleri fazla değil aslında istediğim gibi evdeki insanları rahatsız etmeyecek şekilde. Gerçekten harika bir ürün bayıldım.
Not : LGS_8.70.315 sürümü kullanmayın sorun var. LGS_8.58.183 sürümü sorunsuz.