[Alındı] Monster Abra V3.1

ahmetK.

Hectopat
Yer
Antalya / Manavgat
Daha fazla  
Arkadaşlar Monster Abra A7 modellerinden iki tanesi kafama yattı. V1.1 ve V3.1. Ancak V3.1'in kasası hoşuma gitmedi sanki çabuk ısınacağa benziyor ve E-Sata'ya sahip değil tabi klavyenin yanında extra tuşlarda yok V1.1'de olan. Ayrıca en önemliside bataryası 6 hücreli.
V1.1'de ise işlemci 4700MQ bunu 50 TL farkla 4710MQ'ya yükseltebilme imkanı var ve bataryası da 8 hücreli. Ama bu model de stoklarda yok. Ben yarın siparişi vermek istiyorum.
Sizlerden ricam akıl vermeniz batarya konusunda kararsızım. V3.1'de işlemci 4710MQ ama kasası ve 6 hücreli bataryası içime kurt düşürüyor. Sizce V1.1 in stoklara girmesini bekleyip 50 işlemci farkını verip öyle mi alayım yoksa V3.1'i alayım mı direk?

Son düzenleyen: Moderatör:
V3.1'in klavyesi Steel Series klavye diğerinin ise değil. Ayrıca böyle makinelerde bataryaya bakılması pek sağlıklı olmaz. Sonuçta oyun canavarı alıyorsunuz batarya önemli olmamalı.
Benim tercihim işlemcinin o kadar da hayati bir ayrıntı olmadığından ve kasa kalitesinden, Steel Series klavyeden dolayı V3.1 olurdu.

Abra A7 almayın. Ben Abra A5 kullanıyorum. Abra A7'lerde duyduğum kadarıyla ısınma problemi oluyormuş biraz. Klavye üzerinde olsun filan. Abra A5'de bu sorun yok. Sadece hoparlörler ısınıyor ancak zaten siz de oraya elinizi koymuyorsunuz. Okuduğum kadarıyla da Abra A5'in daha iyi olduğu duyrulmuş. Doğru mu bilmem ama...

Siz bilirsiniz. Bu arada Windows 8.1 yüklü olarak alın yoksa sürücüler iyi performans vermeyebiliyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı