ahmetK.
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar Monster Abra A7 modellerinden iki tanesi kafama yattı. V1.1 ve V3.1. Ancak V3.1'in kasası hoşuma gitmedi sanki çabuk ısınacağa benziyor ve E-Sata'ya sahip değil tabi klavyenin yanında extra tuşlarda yok V1.1'de olan. Ayrıca en önemliside bataryası 6 hücreli.
V1.1'de ise işlemci 4700MQ bunu 50 TL farkla 4710MQ'ya yükseltebilme imkanı var ve bataryası da 8 hücreli. Ama bu model de stoklarda yok. Ben yarın siparişi vermek istiyorum.
Sizlerden ricam akıl vermeniz batarya konusunda kararsızım. V3.1'de işlemci 4710MQ ama kasası ve 6 hücreli bataryası içime kurt düşürüyor. Sizce V1.1 in stoklara girmesini bekleyip 50 işlemci farkını verip öyle mi alayım yoksa V3.1'i alayım mı direk?
V1.1'de ise işlemci 4700MQ bunu 50 TL farkla 4710MQ'ya yükseltebilme imkanı var ve bataryası da 8 hücreli. Ama bu model de stoklarda yok. Ben yarın siparişi vermek istiyorum.
Sizlerden ricam akıl vermeniz batarya konusunda kararsızım. V3.1'de işlemci 4710MQ ama kasası ve 6 hücreli bataryası içime kurt düşürüyor. Sizce V1.1 in stoklara girmesini bekleyip 50 işlemci farkını verip öyle mi alayım yoksa V3.1'i alayım mı direk?
- Abra A7 V1.1: MONSTER® ABRA A7 V1.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA
- Abra A7 V3.1: MONSTER® ABRA A7 V3.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA
Son düzenleyen: Moderatör: