[Alındı] MSI GT73VR GRE TITAN 120hz GTX 1070 with G-SYNC

Arkadaşlar merhaba,

Daha önce Amazon Almanya üzerinden Asus 752VS için niyetlenip siparişimin üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen ürünü kargolamadıkları için Türkiye'den MSI GT73VR 6RE TITAN taşınabilir oyun bilgisayarını satın aldım.

Aşağıda laptopla ilgili yaptığım testleri paylaşıyorum. Bazı sitelerde 120Hz panelli modellerin G-Sync içermediği ile alakalı bilgiler vardır. Kimisi var kimisi yok diyordu. Bu modelde G-Sync var arkadaşlar.

Laptop'un fotoğrafları nette bulunabildiği için ben sadece yaptığım testleri ve oyunlardan aldığım FPS skorlarını yükleyeceğim.

Mafia III oyunu da hediye edildi.
2 ay WTFast ve Xsplit abonelikleri.

Kutunun içinden çanta çıkmıyor sadece MSI'ın oyuncu mouse'u çıktı. Bende Razer Mamba ve Firefly ikilisi olduğu için mouse kardeşe gitti.

Kısaca özelliklerini yazarsam:

MSI GT73VR 6RE TITAN

• İşletim Sistemi: Windows 10
  • Ekran: 17.3" FHD (1920x1080) Yansımasız 120Hz
  • İşlemci: Intel® Core™ i7-6820HK (8M Cache, up to 3.60 GHz)
  • Chipset: Intel® CM236
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 1070 8GB GDDR5
  • Hafıza: 32 GB DDR4 2400Mhz
  • Hafıza Yuvası: 4 Slot
  • Maksimum Hafıza: 64GB
  • Hard Disk: SuperR4 512GB (2X256) SSD + 1TB 7200RPM
  • Ön Kamera: FHD type (30fps@1080p)
  • Klavye: Programlanabilir Arka aydınlatmalı

cpu.JPG
gorev.JPG
gpu.JPG
gysnc.JPG
120hz.JPG
ram.JPG
ethernet.JPG
cpu.JPG
gysnc.JPG
120hz.JPG
ssd.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntülw

sağol kardeşim gene bu pc benim işime yaramaz ben 4 ka monitörlüsünü aldım fsp 500 e kadar görüyor ama çok küçük oldugu için ölçekler hiç zevkli değil ama eline saglık bana yardımcı oldun ben genelde lol oynadıgım için hralde 980 gtx kartlı bir makine alacagım
Hocam düşük bir makine alabilirsiniz sadece lol için alıyorsanız.

Görüntülw

sağol kardeşim gene bu pc benim işime yaramaz ben 4 ka monitörlüsünü aldım fsp 500 e kadar görüyor ama çok küçük oldugu için ölçekler hiç zevkli değil ama eline saglık bana yardımcı oldun ben genelde lol oynadıgım için hralde 980 gtx kartlı bir makine alacagım

Rica ederim de FPS nasıl 500 oluyor tüm grafik özellikleri ultra da almanız imkansız. FPS değeri bu forumda şöyle ortaya bir 200-300 alacak counter olsun, LOL olsun talep ediliyor. FPS'in bu kadar yüksek olmasına ne gerek var? Ben de min. ayarlarda o değeri alırım da görüntü kalitesi çamur olduktan sonra 500 FPS benim ne işime yarar ki. Sonuçta oyunun sınırları belli. LoL de grafik kartı yettiği kadar kendini kullanıyor. Benim laptop da ne bir takılma var ne de ekran kalitesinden feragat ne de ani fps düşüşleri var. Tomb Raider de ultra ayarlarda %99 çalışıyor ekran kartı ve 8GB hafızasının 7'sini kullandığını gördüm. Yani oyun ile alakalı demek istediğim. Teşekkürler.

hocam laptopun dış görüntüsü nasıl bende almayı düşünüyorum g752vs düşünüyodum onun hem görünüşü güzel hemde ekran kartı güzel ama 60 hertz bu 120 hertz ama görünüşü çok kaba toplama gibi gözüktü bana dışardan güzel gözüküyormu

hocam laptopun dış görüntüsü nasıl bende almayı düşünüyorum g752vs düşünüyodum onun hem görünüşü güzel hemde ekran kartı güzel ama 60 hertz bu 120 hertz ama görünüşü çok kaba toplama gibi gözüktü bana dışardan güzel gözüküyormu

Ben de ilk etap da asus'u dış görüntüsünden dolayı tercih etmiştim açıkçası. Ama sonra okuduğum incelemeler, benchmark testleri ve makalelerle Msi'ı tercih ettim. Msi gerçekten çok dolu geliyor. Dış görünüş olarak ise öyle kara kuru bir laptop izlenimi vermiyor. Gerçekten çok beğendim dış görünümünü. Fırçalanmış yüzeye sahip ve gaming ışıklandırması asus'dan daha iyi çünkü asus gibi tek renk yok. Ekran kartı daha iyi demişsiniz eğer 1080 varsa evet daha iyi diyebilirsiniz Asus için. Ben mobiliteye önem verdiğm için laptop aldım ve açıkçası dışarıdan görenler laptopa bak deyip geçiyor yanımdan. Dış görünüşü çok güzel gidin canlı görün ve karar verin. Ben 10.170 TL almıştım Vatan'dan şimdi 13-14 olmuş 10 küsürlerde fiyat bulursanız kesin alın. Asus g752vs ile karşılaştırmalı testlerine de bakın Msi gt73vr çok önde.

Arkadaşlar merhaba,

Daha önce Amazon Almanya üzerinden Asus 752VS için niyetlenip siparişimin üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen ürünü kargolamadıkları için Türkiye'den MSI GT73VR 6RE TITAN taşınabilir oyun bilgisayarını satın aldım.

Aşağıda laptopla ilgili yaptığım testleri paylaşıyorum. Bazı sitelerde 120Hz panelli modellerin G-Sync içermediği ile alakalı bilgiler vardır. Kimisi var kimisi yok diyordu. Bu modelde G-Sync var arkadaşlar.

Laptop'un fotoğrafları nette bulunabildiği için ben sadece yaptığım testleri ve oyunlardan aldığım FPS skorlarını yükleyeceğim.

Mafia III oyunu da hediye edildi.
2 ay WTFast ve Xsplit abonelikleri.

Kutunun içinden çanta çıkmıyor sadece MSI'ın oyuncu mouse'u çıktı. Bende Razer Mamba ve Firefly ikilisi olduğu için mouse kardeşe gitti.

Kısaca özelliklerini yazarsam:

MSI GT73VR 6RE TITAN

• İşletim Sistemi: Windows 10
  • Ekran: 17.3" FHD (1920x1080) Yansımasız 120Hz
  • İşlemci: Intel[emoji768] Core[emoji769] i7-6820HK (8M Cache, up to 3.60 GHz)
  • Chipset: Intel[emoji768] CM236
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 1070 8GB GDDR5
  • Hafıza: 32 GB DDR4 2400Mhz
  • Hafıza Yuvası: 4 Slot
  • Maksimum Hafıza: 64GB
  • Hard Disk: SuperR4 512GB (2X256) SSD + 1TB 7200RPM
  • Ön Kamera: FHD type (30fps@1080p)
  • Klavye: Programlanabilir Arka aydınlatmalı

Eki Görüntüle 207234 Eki Görüntüle 207235 Eki Görüntüle 207236 Eki Görüntüle 207237 Eki Görüntüle 207238 Eki Görüntüle 207240 Eki Görüntüle 207241 Eki Görüntüle 207234 Eki Görüntüle 207237 Eki Görüntüle 207238 Eki Görüntüle 207239
Hocam dikkatli olun dizinize sakın almayın Allah muhafaza dizinizi ezer bu canavar :) bu arada ben de bunun 1080 li versionunu almayı düşünüyorum ama imtihanlarım var

Hocam dikkatli olun dizinize sakın almayın Allah muhafaza dizinizi ezer bu canavar :) bu arada ben de bunun 1080 li versionunu almayı düşünüyorum ama imtihanlarım var

Teşekkür ederim. Aynen öyle dize alınır bir cihaz değil. Ekran da arkaya çok fazla yatmıyor zaten. Eğer 1080'li versiyon 4K panelli versiyon ise biliyorsunuz 60hz ekran yenilemesine sahip. Bu versiyon 120hz 1080p ve bence GTX 1070 için tam biçilmiş kaftan. 4K panel teknolojisi daha oturmuş olmadığı için ve yüksek ekran yenileme hızı olsun istediğim için bunu tercih ettim. Asus G752VS var rakibi olarak ve asus'un ekran kartı tasarımı mxm değil. Msi burada mxm yani değiştirilebilir ekran kartı kullanmış. Teorik olarak güzel evet ama piyasada mxm olarak satılan 1070 gördüm sadece. GTX 1080'in mxm tasarımlısını daha satıldığını görmedim. 1070'in var ama sadece yurt dışında. İleride yeni oyunlar için düşünülebilir ama 1070 de şu anki oyunlar için 1080p de ve 120hz de kafi.

Daha iyisi sizin olsun inş.

Teşekkür ederim. Aynen öyle dize alınır bir cihaz değil. Ekran da arkaya çok fazla yatmıyor zaten. Eğer 1080'li versiyon 4K panelli versiyon ise biliyorsunuz 60hz ekran yenilemesine sahip. Bu versiyon 120hz 1080p ve bence GTX 1070 için tam biçilmiş kaftan. 4K panel teknolojisi daha oturmuş olmadığı için ve yüksek ekran yenileme hızı olsun istediğim için bunu tercih ettim. Asus G752VS var rakibi olarak ve asus'un ekran kartı tasarımı mxm değil. Msi burada mxm yani değiştirilebilir ekran kartı kullanmış. Teorik olarak güzel evet ama piyasada mxm olarak satılan 1070 gördüm sadece. GTX 1080'in mxm tasarımlısını daha satıldığını görmedim. 1070'in var ama sadece yurt dışında. İleride yeni oyunlar için düşünülebilir ama 1070 de şu anki oyunlar için 1080p de ve 120hz de kafi.

Daha iyisi sizin olsun inş.
inşallah şu Teog bi bitsin inşallah bir oyuncu bilgisayarı alacağım gamebook deniyor ama ben katılmıyorum bence taşınabilir kasa

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı