[Alındı] MSI GTX1080 ve I7 6700K Sistem

Kardeşim 1080 ekran kartı için o oyunların grafik kalitesi biraz düşük değil mi sence de? Oyun zevkini acilen gözden geçirmelisin bence. Şaka bir yana güzel sistem olmuş. Güle güle kullanın.

Son 5 gündür agir modlanmis XCOM 2 oyniyorum Ayrica THE WITCHER 3, RISE OF THE TOMB RAIDER, FAR CRY 4, OVERWATCH, MIDDLE EARTH SHADOW OF MORDOR, BATMAN ARKHAM KNIGHT,... gibi oyunlarin grafik kalitesinin neresi düsük 2K icin?! Ha illa oyun tavsiyesi yapmak istiyorsan buyur yap hehe.

Tesekkürler.

Öncelikle benim toplamak için büyük uğraşlar verdiğim sistemi aldığını söylemeliyim iyi günlerde kullan (umarım bende alabilirim)
Monitörü nereden aldığını öğrenebilir miyim? Genel olarak 2k monitörler arasında uygun bir fiyata sahip ve çok hoş görünüyor. Türk sitelerinde monitörü bulamadım.

Öncelikle hayırlı olsun kardeşim. Ben birşey sorcakdım kasa yanınızda ses görültü seviyesi nedir raharsız ediyormu.

@doğuşM Öncellikle Tesekkürler kardes. insallah senin de olur.

Monitör konusunda tabiki yardimci olacam sana simdi. Bir kac sayfa öncesinde de muhabbetini yaptik ve aldigim yerin bilgilerini verim tekrardan.

Alper ÇEBİ
GSM: 0 544 222 61 07
Tel: 0850 840 0759 - 201 Dahili
Sitenin adi ve monitörün linki: DELL S2716DG 69cm 1MS/HDMI, DP/2560 x 1440 - Gaming Monitör

Bu arkadasi arayin size mutlaka yardimci olacaktir. Stokta varsa ne mutlu sana hemen alabilirsin, ama eger yoksa ne zaman gelecegini sor genel de ön siparis de oluyor.

Öncelikle hayırlı olsun kardeşim. Ben birşey sorcakdım kasa yanınızda ses görültü seviyesi nedir raharsız ediyormu.

Tesekkürler kardes.

Söle sölim kasa icinde 4 tane fanla geliyor ve kasanin icindeki petler sayesinde gayet sessiz calisiyor. Bendeki sorun güc kaynagimi tam performansa ayarladigim icin (performans ve sessiz olarak iki mod var) az biraz sesli calisiyor ama rahatsiz edici derecede degil. Ben sadece fanlar yüksek devire gecince üfleme sesi duyuyorum, o kadari da olsun. Masanin üstünde duruyor bir de kasa, ayni resimde gösterdigim gibi. Masaaltinda olsa tabi kedi gibi sessiz olur. Grafikkartindan ve sivi sogutmadan zaten hic ses gelmiyor, bildigin 0 ses. Baska bir güc kaynagi alinsa belki tamamiyla kasanin burda oldugu unutulur. Film izlerken veya oyun oynakren hic bir sey duyulmuyor. Sonuc: kesinlikle ses konusunda bir sikayetim yok.

Umarim cevabim sizi tatmin edmistir, cünkü kasa hakikaten cok güzel dizayn edilmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…