[Alındı] MSI GTX1080 ve I7 6700K Sistem

Hocam hayırlı olsun. Aynı soğutma var bende de fanlarından hiç memnun değilim sesli çalışıyorlar sizde durum nasıl ?

Simdi benim kasa sessiz bir kasa(ses yalitim petleri falan var her yerinde). Ben sistemin genelinde pek bir sey duymuyorum. Sogutucunun fanlari benim güc kaynagimdan sessiz calisiyor ki tek sikayetim güc kaynagim oyun oynadigim zaman biraz sesli olmasi, o da rahatsiz edici sekilde bir sikayet degil. Seni rahatsiz ediyorsa iki tane(markalari arastir) yüksek hava basincli ama sessiz calisan fan al. Kusura bakma pek yardimci olamadim gibi.

@brltpc Güzel secim. Fanlarin görüntüsü de güzel.

Bol oyunlu, mavi ekransız günlere,
Hayırlı olsun.

@Xion Tesekkürler kardes. AKK'nin kalkmasi icin de imza attim.

Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.

@brltpc Hocam o fanları almayın. Ben h100i v2 için almıştım soğutucunun yanın da gelen fanlardan sesli çalışıyor. İade ettim onun yerine AF serisine yönel bence. SP serisi sessiz kullanman için için de gelen dönüştürücüyü kullanman lazım ama o zaman da fanın performansdan yararlanamıyorsun.

@brltpc Kardes o zaman baska markalari arastir bence eger bunlar da sesli calisiyorsa. AF fanlari ile yük altinda iyi dereceler elde edemezsin sivi sogutmalarda. Noctua'nin fanlari iyi diye duydum

Bende simdi ufak bir arastirma yaptim ve genelinde herkes(yapanci/yerli) Noctua markasini tavsiye ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…