[Alındı] MSI GTX1080 ve I7 6700K Sistem

@zacefin Sivi sogutmanin radyatörü üstte takili. Sivi sogutmanin fanlari onlar. Kasa 4 fanla geldi. extra bir sey almadan toplam 6 fan ile calisiyor sistem.

Oyun amaçlı bir monitör alınacaksa panel TN olarak seçilmelidir. TN paneller şuan için en az gecikme sunabilen panellerdir 1MS. IPS paneller renk konusunda iyi fakat en iyi gecikmeli IPS panel 5MS. Bu bilgi yararlı olur umarım.

Hocam MDF masa konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Bende masa arıyorum ama geniş bir şey siz masayı nerde yaptırdınız?

@XerTech Ben Adana'da oturuyorum ve bizim burda mobilyacilar carsisi var. Bana ilk basta sunta satmaya calistilar 150TL civarinda. Yok dedim MDF istiyorum. Tamam ölcüleri ve rengi ver dedi adam bana kestirelim. O sekilde 200TL masaya, 20TL de eve teslimat icin verdim. Cevreniz de bu gibi carsilar varsa ordan ucuza temin edebilirsiniz. Veya bu tarz toptancilar olur, onlar da yardimci olurlar size.

Hocam ben daha çok Tekzen Banio gibi yapı marketlerden Ofis Masası almak istiyorum 200Tl'ye Güzel L şeklinde MDf bir masa var ama kendim yaptirmak daha iyi olur. Mersinde oturuyorum.

Hocam ben daha çok Tekzen Banio gibi yapı marketlerden Ofis Masası almak istiyorum 200Tl'ye Güzel L şeklinde MDf bir masa var ama kendim yaptirmak daha iyi olur. Mersinde oturuyorum.

200TL'ye nerde buldun L sekil masa MDF? Onlar genelde 350-400TL'den baslar. Zannetmiyorum MDF oldugunu. Kendin yaptiracaksan da ölcülerine göre fiyati degisir. Benim masa L olsaydi en az 300-350TL tutardi. Dolap veya raf tarzi seyler de taktirmadim yoksa fiyati tekrar cikacakti. 200TL'ye biraz zor be. Internette bulduysaniz linkini bana bir atarmisiniz?

Bilgisayara geçince resmini atarım. Tekzende çekmiştim.

@Shamo Tam olarak bu değil ama "Tekzen" buna benzer.

@XerTech Bu gösterdigin MDF degil ama. Diger dedigin MDF mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…