[Alındı] MSI GTX1080 ve I7 6700K Sistem

Ya ben çok salağım heyecandan yani ilk defa oluşundan kabloları idrak edememişim 6+2 ve 6+2 olarak toplamda 8+8 16 pin güç beslemesi varmış. Ben görmemişim, seni de boşuna uğraştırdım kusura bakma kardeşim benim. Bi de kullanım klavuzunu dikkatli okudum, dönüştürücüleri güç kaynağının kablolarında farklı opsiyonlar varsa kullanının yazıyor. Yani pek tavsiye edilmiyor. Dönüştürücüsüz bağladım ben. İlgin için çok teşekkür ederim. Fırsat bulursam bi inceleme konusu açacağım seni de beklerim

Hahaha Sevindim senin icin.

Rica ederim ne demek. Bir cayini/kahveni icmeye gelirim. Sistemini de merak ettim simdi.

Çok sağol, sorma ben de çok sevindim
Seninkinin yanında benim sistem baya sönük kalır ya RX 480 için toplamıştım aslında, ama bi' arkadaşımın Amerika'ya gitme durumu olunca RX 480 fiyatına GTX 1070 alayım dedim

Cok yerinde bir sey yapmis bulunuyorsun!!!! Monitör olarak ne almistin?

Cok yerinde bir sey yapmis bulunuyorsun!!!! Monitör olarak ne almistin?
ViewSonic VX2257-MHD kullanıyorum. 1080p 75Hz AMD FreeSync ama GTX 1070 kullanıyorum
Bana garip geliyor. Shadow of Mordor'da test ettim az önce full+full ultra'da 100fps alıyorum. İnanılmaz !!!

Tahmin etmistim FreeSync monitörü aldigini. Ileride paran olursa G-Sync 144HZ bir monitör almaya bak olursa 2K. Ben benim DELL'den cok ama cok menunum.

Sana iyi eylenceler dilerim.

Tahmin etmistim FreeSync monitörü aldigini. Ileride paran olursa G-Sync 144HZ bir monitör almaya bak olursa 2K. Ben benim DELL'den cok ama cok menunum.

Sana iyi eylenceler dilerim.
RX 480 üzdü 2 ay bekledim gelmedi AMD kaybetti
Ekran kartını aldık çok şükür artık bundan sonrasını güncellemek daha kolay olacaktır inşallah bakalım.

Çok teşekkür ederim, sana da iyi oyunlar, iyi eğlenceler.

10 numara olmus. Lego taslari gibi yavas yavas arttirirsin/yükseltirsin sistemi

Eyvallah kardes, sanada aynisindan.

Hayırlı olsun, uzun yıllar güle güle kullan. Canavarlar kasanın içinde çok şahane görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…