[Alındı] MSI GTX1080 ve I7 6700K Sistem

Bence Casa Cooler Master Master Case 5 Yada Pro Olacaktı Sebebi Full Modüler İstediğin gibi şekillendirme bayabi geniş alan fan alanları keşke dediğim kasayı alsaydın

Bence Casa Cooler Master Master Case 5 Yada Pro Olacaktı Sebebi Full Modüler İstediğin gibi şekillendirme bayabi geniş alan fan alanları keşke dediğim kasayı alsaydın

Ben o kasayi biliyorum ama tasarim olarak NZXT daha cok hosuma gidiyor. Ayrica bana kimseden kasa teklifi gelmedi?! Ben hic hatirlamiyorum sizin bana böle bir teklifte bulundugunuzu.???

Yoksa ben mi yanlis anladim da baskasi icin mi dediniz?

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ayrıca bende Diablo 3 RoS oynuyorum, isterseniz beraber oynayabiliriz ?

Selam kardes.
Bugün itibariyle ufaktan basladim tekrar oynamaya ve sizin sorunuz geldi aklima. Sezonluk yeni bir karakter baslattim demon hunter. Diablo 3 RoS oynamak isterseniz ben buralardayim.

Hayir. Almanya dogumluyum ama Adanada oturuyorum. Baska sorun varsa buyur cekinmeden sor.

@Shamo dostum şu bizim monitörlerdeki G-sync olayını bi çözemedim. Bildiğim kadarıyla G-sync aktif ettikten sonra fps' yi 144'e sabitlemesi gerekiyor. Ancak benim monitörde cs go açtığımda 260-300 fps arası geziniyor V-sync açmadan sabitlenmiyor. G-sync aktif olmuyor mu acaba? Sende durum nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…