[Alındı] MSI GTX1080 ve I7 6700K Sistem

Yok kardes G-Sync sabitleme yapmiyor... G-Sync grafikkartin ve monitörün yolladigi/algiladigi resimlerin esitlenmesini sagliyor. Örnek verim: bazen görüntüde yirtilma veya donmalar olusur ya monitör grafikkartin hizina yetisemedigi zaman, iste bu gibi durumlari ortadan kaldiriyor G-Sync. Mesela sadece V-Sync acik oldugu zaman yirtilmalar ortadan kalkiyor ama takilmalar/stuttering oluyor ara sira. G-Sync'te tamamen bütün takilmalar yirtilmalar ortadan kalkiyor ve daha akici bir oyun keyfi veriyor.

Sonuc: G-Sync FPS'yi sabitlemez, sadece akici, donmayan ve pürüzsüz bir oyun keyfi verir.

Ben G-Sync'i sürekli acik tutuyorum ve simdiye kadar hic bir donma, takilma veya yirtilma yasamadim. Eger 144FPS'ye sabitlensin istiyorsan hem G-Sync hemde V-Sync ac ve monitörün 144HZ'e ayarli oldugundan emin ol.

Roman yazdim gene

G-sync'in ne işe yaradığını biliyorum Recep ve Ali Bey' lerin Asus Rog Swift incelemesinde g-sync açıldığında fps' yi sabitliyor o yüzden sordum, hatta o inceleme videosunun yorumlarına da aynısını yazmıştım. Neyse seninki de aynıysa sorun yok o zaman, teşekkür ederim cevap için.

Ciddi misin? Link'i paylasabilirmisin acaba, cok merak ettim simdi.

Recep ve Ali Bey' lerin Asus Rog Swift incelemesinde g-sync açıldığında fps' yi sabitliyor
Yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen, FPS sabitleyen V-sync seçeneğidir. G-Sync monitorde tearinglerin ve ghostingin karşısını almak için bir özelliktir.

Yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen, FPS sabitleyen V-sync seçeneğidir. G-Sync monitorde tearinglerin ve ghostingin karşısını almak için bir özelliktir.

Ben farkli bir sey mi söyledim?

Ciddi misin? Link'i paylasabilirmisin acaba, cok merak ettim simdi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 26:50 ve 27:10 arası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…