[Alındı] MSI GTX1080 ve I7 6700K Sistem

@p01nt Mesleğin ne acaba ?
Öğrenciyim abi 15 yaşındayım.

4K'yı hangi monitörle oynuyorsun? Yoksa DSR mı açtın?

Sormasi ayip, ne yapacaksin 10.000TL lik bilgisayari bu yasta?

DSR ile ama oyunun kendi önerdigi ayarlar. Grafikkartini fazla güclü görüyor 2K icin

Yok, size ne falan demem siz benim büyüğümsünüz. Ben 2 senedir bekliyordum sistem almayı. Aslında bütçem 6500 TL idi ama bu sistemi görünce her şey değişti, nedense çok sevdim. Telefonum biraz eskimişti (Samsung Galaxy S4), ben de IPhone 6s alacaktım ama o parayı sisteme eklemeye karar verdim.
Ders konusuna gelecek olursak derslerimde gayet başarılıyımdır. Bu sene TEOG'a girdim ve 498 aldım. Ailemle bunu konuşmuştuk daha önce istedikleri puanı alırsam napacam diye. Sonuç olarak geldim ve burda size fikir danışıyorum. Biliyorum size biraz saçma gelebilir 15 yaşında böyle bi şey almak ama bana 6 yılda bir bilgisayar alıyorlar ve hiç masaüstü bilgisayarım olmadı bunun da tadını çıkarmak istiyorum.

Vallah ne yalan sölim keske benim de 15 yasindayken böle bir bilgisayarim olsaydi. xD Zaten o siralar internet kafelere döktügüm paralar ile alinirdi belki.

Neyse bos ver sen tadini cikar. Baska sorularin olursa burdayiz.

Vallah ne yalan sölim keske benim de 15 yasindayken böle bir bilgisayarim olsaydi. xD Zaten o siralar internet kafelere döktügüm paralar ile alinirdi belki.

Neyse bos ver sen tadini cikar. Baska sorularin olursa burdayiz.
Çok teşekkür ederim. Sistemi 6 Ağustos'ta alacağım ama ekran kartı olmadan sonra alacağım ekran kartını. Aldıktan sonra kullanıcı incelemesinde kesinlikle sizi ve @wellnortkan beyi etiketleyeceğim. Vallaha karşılıksız olarak bu kadar ilgileneni hiç görmedim. Çok teşekkür ederim ilginize.
Teşekkür ederim ama henüz satın almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…