[Alındı] MSI GTX1080 ve I7 6700K Sistem

@p01nt Grafikkarti eksik, ama onun disinda gayet güzel. Bir de arastir Kraken X31'in kutusundan termal macun cikiyor mu, ne olur ne olmaz.

Ne zaman toplamaya basliyorsun?

Dediğim gibi 6 Ağustosta başlıyorum Allah'ın izniyle. Grafik kartını sonradan alacam. Bi anda aileme 10000 TL göstermek istemiyorum

Bu arada içinden termal macun çıkıyor diye biliyorum bi araştırayım.

Hahahaha xD Basarilar karders!!!!

@Shamo Daha önce sorduysam kusura bakma, kasanın fan sesi durumu nasıl özellikle ön fanlar.

@wellnortkan Önemli degil kardes. Vallah sistemin genel sesi gayet iyi bana göre. En sesli bilesen bende güc kaynagi o da oyun oynarken az biraz sesli oluyor ama oynakren de farkina varmiyorum. O da hava sicak diye Performansa ayarladigim icin fani tam devirde calisiyor(sessiz ve performans ayari var). Kisin kedi gibi sessiz olur. Kasa zaten sessiz bir kasa, ses yalitim petleri var her yerinde. Bir de bendeki sorun, benim oda da klima yok, ventilatör kullaniyorum. Devamli serin ve soguk olan bir oda da sürekli sessiz calisir sistem. Ve evet fanlar gayet sessiz calisiyor. Bir de ben masanin üstünde tutuyorum kasayi, sadece biraz üfleme sesi geliyor, hani rahatsiz edici bir ses yok. Masaaltindayken belki hic bir sey duymazsin.

@Shamo Bir videoda kasanın ön fanlarının Natuca marka fanlar ile değiştiriyorlardı da bende sesli mi acaba diye düşündüm de o yüzden teşekkür ederim.

Sebebini sölim ben sana. Büyük ihtimalle kasanin icine cekilen havayi arttirmak istediler ve bunu ayni zamanda sessiz tutmak istediler.

Bende ilk baska düsündüm acaba rahatsiz edecekler mi diye beni ama hic öyle olmadi. Gayet tatmin etti beni fanlar. Görüntü icin ama belki 1 veya toplam 3 tane fan alabilirim ileride. 1 tane 140mm egzos fani, 2 tane de radyatör icin 120mm lik yüksek basincli fan. Baktin kafayi tam oynatirim bir ton aksesuar alirim. hahahaha xD

Zaten bundan sonraki adim ikinci bir ekran karti ve full sivi sogutma olur. 2-3 sene sonrasina öyle bir düsüncem var benim.

Bir iki test yapim dedim

Yapmami istediginiz baska testler varsa söyleyin yapalim.

Sisteminiz hayirli olsun,benim uzun zamandir almayi planladigim sistem de neredeyse bunun aynisi.Bu monitörü ben de almayı düşünüyorum, bence asus'tan daha iyi.Ancak ne zamandır stoklarda yok.Aldiginiz yeri bir arayayim bakalim ne diyecekler.

Hayırlı uğurlu olsun hocam canavar maşallah. Siz istediğinizi almışsınız umarım Allah en kısa zamanda bana da istediğim sistemi nasip eder.

Tesekkürler. Kesinlikle katiliyorum kardes. Size bol sans dilerim.

Hayırlı uğurlu olsun hocam canavar maşallah. Siz istediğinizi almışsınız umarım Allah en kısa zamanda bana da istediğim sistemi nasip eder.

Tesekkürler. Insallah kardes. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…