[Alındı] MSI GTX1080 ve I7 6700K Sistem

Yok hocam evde köşede oturuyor. Hadi hayırlısı artık toplarsam bende inşallah yakında koyacağım resimleri.

Yakında parçaları alıyorum. Ama hala ekran kartı ve monitör hakkında bir kararım kesin olarak yok..

@gokhandemir Merak ettim bende simdi...Hangi parcalar kesinlesti, yani marka/model?

İmzamdakiler kesinleşti. Ama monitör ve ekran kartı hakkında hala karar veremedim 1-2 aydır kafam çok karışık..

Ne konuda/hangi kombinasyonda karisti? Söle yardimci olalim. Bütcen ne kadar?

Hocam aslında benim bütçe problemim yok. Ama ben üniversite sınavına hazırlanacağım için ekran kartı almayı düşünmüyorum. 2 yıl sonra en iyisini alırım

O zaman neden simdiden aliyorsun ki parcalari? 2 yil sonra ayni paraya hepsinin daha iyisini bulursun...Kullanmicaksan alma derim ben ama gene de sen bilirsin.

Zaten 1-2 senede bir yeni ekran kartlari cikiyor ve her zaman daha iyisi/en iyisi cikiyor. Senin kafan iyi karismisa benziyor. Bana kalirsa sen hic bir sey alma ve sinavina calis. Ileride vaktin oldumu alirsin ve her parca güncel olur Ama dedigim gibi sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…