[Alındı] MSI GTX970 GAMING Sistem

• Konuyu başlatan UDTK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 59
  • Görüntüleme 3.898

UDTK

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Herkese selam,

Technopat ailesine an itibariyle katılmış bulunmaktayım.

Oyun için topladığım bilgisayar hakkında yorumlarınızı düşüncelerinizi bilgilerinizi almak istedim.

Ana Kart : MSI Z170A TOMAHAWK DDR4 DVI HDMI GLAN SATA EXPRESS M2x2 SATA3 USB >> Aslında Ana Kartım ilk Asus H170 PRO GAMING DDR4 2133MHs USB 3.1 modeliydi MSI ile değiştirdim.

İşlemci : İntel Core İ7 6700 3.4GHz 8MB 14mm

Ekran Kartı : MSI GTX970 GAMMING 4GB 246Bit GeForce DX12

Bellek : GSKILL 16GB Kırmızı DDR4 2400MHz

HDD : Seagate 3.5" 1TB 7200Rpm Harddisk

SSD : Transcend SSD 120GB 550-450MB/s Alüminyum Kasa

Kasa : GIGABYTE SUMO Y 700W 80Plus BRONZE ATX

Monitör : SAMSUNG 27" GAMING FREESYNC 4 MS/72

Not : Kasadaki fanlardan dolayı aslın da su soğutucu almaya gerek duymadım ilerde yorumlarınıza göre modifiye edebilirim ama.

znBE14.jpg
3AqRnr.jpg

Şimdiden fikirleriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam,

Technopat ailesine an itibariyle katılmış bulunmaktayım.

Oyun için topladığım bilgisayar hakkında yorumlarınızı düşüncelerinizi bilgilerinizi almak istedim.

Ana Kart : MSI Z170A TOMAHAWK DDR4 DVI HDMI GLAN SATA EXPRESS M2x2 SATA3 USB >> Aslında Ana Kartım ilk Asus H170 PRO GAMING DDR4 2133MHs USB 3.1 modeliydi MSI ile değiştirdim.

İşlemci : İntel Core İ7 6700 3.4GHz 8MB 14mm

Ekran Kartı : MSI GTX970 GAMMING 4GB 246Bit GeForce DX12

Bellek : GSKILL 16GB Kırmızı DDR4 2400MHz

HDD : Seagate 3.5" 1TB 7200Rpm Harddisk

SSD : Transcend SSD 120GB 550-450MB/s Alüminyum Kasa

Kasa : GIGABYTE SUMO Y 700W 80Plus BRONZE ATX

Monitör : SAMSUNG 27" GAMING FREESYNC 4 MS/72

Not : Kasadaki fanlardan dolayı aslın da su soğutucu almaya gerek duymadım ilerde yorumlarınıza göre modifiye edebilirim ama.

Eki Görüntüle 186849 Eki Görüntüle 186850

Şimdiden fikirleriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim.
Sistemde iki şey hoşuma gitmedi biri SSD diğeri ekran kartı. Aynı fiyat aralığında RX480 veya GTX 1060 alınabilirdi üstelik FreeSync monitorünüz varken. SSD ye gelince Samsung 850 Evo veya 750 Evo tercih edilmeliydi onun dışında hayırlı olsun mavi ekransız günlere. Eğer ekran kartını değiştirme şanşınız varsa iade edip dediklerim daha iyi olacaktır.

Başarılı bi bilgisayar olmuş iyi günlerde kullanman dileği ile ekran kartı 1060 olabilirmiş evet tabi zevk meselesi aralarında fazla bi fark yok kazasız belasız kullanırsın.

Arkadaşlara katılıyorum, GTX 1060 yada RX 480 daha iyi olurdu. FreeSync monitörünüzde olduğundan RX 480 daha iyi olurdu. Fakat yinede güzel sistem, mavi ekransız güzel günlerde kullanmanız dileğimle. Hayırlı olsun (y)

Hayırlı olsun sisteminiz, genel olarak gayet iyi. Benim gözüme direk iyi bir sogutucusu eklemeniz gerekliliği oldu. Onun haricinde ekran kartınız da güzel ama arkadaşların dediği gibi daha güncel kartlar olabilirdi. Bir de Ssd konusunda da yorum yapmış arkadaşlara katılıyorum. Samsung evo serisini çok beğenen var, ben de düşünüyorum.

Sistemde iki şey hoşuma gitmedi biri SSD diğeri ekran kartı. Aynı fiyat aralığında RX480 veya GTX 1060 alınabilirdi üstelik FreeSync monitorünüz varken. SSD ye gelince Samsung 850 Evo veya 750 Evo tercih edilmeliydi onun dışında hayırlı olsun mavi ekransız günlere. Eğer ekran kartını değiştirme şanşınız varsa iade edip dediklerim daha iyi olacaktır.
SSD idarelik almak zorunda kaldım yoksa dediğin gibi Samsung 750 EVO 500GB alıcam
Ekran kartına gelicek olursak doğru diyorsun GTX 1060 alabilirdim ama 970 banadaha güzel geldi bir an Recep Baltaşın söylediği sondan ikinci harfın yüksekliği geldi.

Hayırlı olsun sisteminiz, genel olarak gayet iyi. Benim gözüme direk iyi bir sogutucusu eklemeniz gerekliliği oldu. Onun haricinde ekran kartınız da güzel ama arkadaşların dediği gibi daha güncel kartlar olabilirdi. Bir de Ssd konusunda da yorum yapmış arkadaşlara katılıyorum. Samsung evo serisini çok beğenen var, ben de düşünüyorum.
Teşekkür ederim.İlerki zamanlar da CPU sıvı soğutucu ve 500 GB SSD almayı planlıyorum zaten

Arkadaşlara katılıyorum, GTX 1060 yada RX 480 daha iyi olurdu. FreeSync monitörünüzde olduğundan RX 480 daha iyi olurdu. Fakat yinede güzel sistem, mavi ekransız güzel günlerde kullanmanız dileğimle. Hayırlı olsun (y)
Çok teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı