[Alındı] MSI R9 380 ve i5 4460 Sistem

Desemejante

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sistemi @Tristan23 ün önerisi ile aldım. Sistemi araştırmam 2 hafta falan sürdü ve bunda karar kıldım. Kasa parçaları videonun açıklama kısmında mevcut. Amatörce fps testi kasa tanıtımı oldu. Kısa tuttum zaten internet hızı düşük olduğu için. Toplamda 2700 tl'ye mâl oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Güzel bir sistem olmuş güle güle kullanın. Daha çok inceleme bekliyoruz. Siz bana bizzat mı sordunuz yoksa benim daha önce tavsiye ettiğim sistemlerden derleme mi yaptınız hocam? Ben kolay kolay SSD önermem de çünkü o yüzden sordum :D

Son düzenleme:
Çok güzel bir sistem mavi ekran'sız günler dileğiyle. :)

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan. Tanıtım videosu olayı çok iyi olmuş.

eyw beyler çok sağolun :D

Tamda alacağım sistem. Gayet güzelmiş.

Bu arada kablolama çok hoş. Vatan'ın montajımı o ?

kablolamayı sinerji.com çok iyi şekilde yapmış silikonuna kadar çekmişler sağolsunlar.

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Güzel bir sistem olmuş güle güle kullanın. Daha çok inceleme bekliyoruz. Siz bana bizzat mı sordunuz yoksa benim daha önce tavsiye ettiğim sistemlerden derleme mi yaptınız hocam? Ben kolay kolay SSD önermem de çünkü o yüzden sordum :D
evet daha önce açtığım bir konuda önermiştiniz ssd yi ben ekledim diğer geri kalan parçaların hepsi sizin önerdiğiniz parçalar tekrardan teşekkürler.

@Tristan23 For President diyorum. Kardeşimmm emeklerin ödenemez. Saygılar sunuyorum =)
Şükür ki senin gibi bir kardeşimiz var buralarda, eksik olma sakın.
Alan kardeşim sana da hayırlı uğurlu olsun, Güle güle kullan =)

Hayırlı olsun ne diyelim:) Bu arada tanıtım videosu harbiden çok iyi olmuş. İyi günlerde kullanmanız dileği ile:)

çok teşekkür ediyorum . biraz amatörce tanıttım ama olduğu kadar artık :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı