[Alındı] Pentium G4400 Sistem

Arkadaşlar şu an elimde şöyle bir sistem mevcut:
  • İşlemci : Pentium G4400
  • Anakart : MSI H110M PRO-VD
  • RAM: KINGSTON HyperX 8GB DDR4-2400MHz Bellek - HX424C15FB/8
  • SSD : INGSTON HyperX Fury SHFS37A/120G 2.5" 120 GB
  • Kasa : Thermaltake Versa 2 500W MidT ATX ( PSU 12V kanalından 432W güç veriyor )
  • Monitör : Asus 19.5" VX207
Bu sisteme yakın zamanda bir ekran kartı daha ekleyeceğim, yaklaşık olarak 1 - 1.5 hafta ekran kartı olmadan Overwatch, CS GO oynamaya çalışacağım. Ekran kartı geldikten sonra her oyunu olmasa da Steam Community :: TURKS never defeated hesabımdaki oyunları test etmeye çalışacağım ( Türk Telekom kullanıyorum, download sıkıntılı olacak haliyle de çat diye her oyunu oynayamayacağım ). Sistem ile ilgili sorusu olanlar var ise başlık altında çekinmeden sorabilir. Son bir not daha ekleyeyim: Sistemin şu halinin bana maliyeti tam olarak 1225 ₺ oldu. İşlemci, RAM, SSD'yi Eksenden diğer bileşenleri de Vatandan aldım.

GTA V sorunlu oluyor 1600x900 de eski monitörüm 1600x900 idi kaplamaların yüklenmemesi anlık donmalar ile oynamak can sıkıcı oluyordu 30 FPS e kitleyip donma ve kaplama sorunu olmadan ancak oynayabiliyordum. Bu işlemciyi almaya kafayı koymuş varsa monitörü FullHD aşağısı olmasın satın almaktaki amacı uzun bir zaman olmadan işlemcisini güncellemek olsun. Çok fazla kötüledim sanırım yinede çoğu oyunda sorun çıkarmadığını belirteyim.

Son düzenleme:
Bu işlemciyi alan arkadaşlar yanına alacakları ekran kartının sanal çözünürlük desteklediğinden emin olup alsın ( ki yeni nesil ekran kartlarının hepsi destekliyor zaten ) o yüzden sıkıntı çıkarmaz. Bir de elindeki aletin yapabileceklerini bilip hareket etmek lazım, yoksa hem boşa para vermiş olursun hem de insanları yanlış yönlendirmiş olursun. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı