[Alındı] Pentium G4400 Sistem

Merhaba iyi sosyaller i3 6098p yerine 6100 düşünüp anakartınızıda H110M Pro-vh yönelebilirsiniz.

6100 ve 6098p arasında sadece Ghz ve 6100 HD 530 6098p de ise HD 510 var imiş. Bizzat forumda gördüm. O sebepten ucuz olanı seçin diye tavsiye etmişlerdi başka kullanıcıya.

İ3 6098p al bence daha yüksek performans alırsın

@Aydın K hocam Counter Strike Global Offensive testi yapmanızı rica etmiştim acaba yapabildiniz mi?

@Aydın K hocam Counter Strike Global Offensive testi yapmanızı rica etmiştim acaba yapabildiniz mi?
Yaptım ama video çekmedim, upload hızım çok düşük olduğu için ben onu 1 haftada anca yüklerim Youtube'ye Dediğiniz şekilde 130 - 260 FPS arası sürekli olarak dalgalanıyor. Smoke falan atılınca FPS 90 falan oluyor. Multiplayer oyunlarda işlemci ekran kartını bariz kısıtlıyor, alacak olanlar bunları da göz önünde bulundursun. Ben VSR açıp çözünürlüğü biraz artırıp oynuyorum, daha iyi oluyor.

Peki AMD cephesinden X860 K nasıl olur. Tam anlamıyla fiyat performans arıyorum. Oynuyacağım oyunlar Fifa 16, GTA V tarzındaki oyunlar. Bunları baz alarak hangin almam gerekir?

Peki AMD cephesinden X860 K nasıl olur. Tam anlamıyla fiyat performans arıyorum. Oynayacağım oyunlar Fifa 16, GTA V tarzındaki oyunlar. Bunları baz alarak hangin almam gerekir?
Açıkçası ben G4400 bulunan bir sistem almanızı öneririm, 3-5 yıl sonra değişiklik yapmanız daha kolay ve daha ucuz olacaktır. Zaten performans olarak da G4400 daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…