[Alındı] Pentium G4400 Sistem

ETS 2 videosunu bulamadım.

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GTA V sorunlu oluyor 1600x900 de eski monitörüm 1600x900 idi kaplamaların yüklenmemesi anlık donmalar ile oynamak can sıkıcı oluyordu 30 FPS e kitleyip donma ve kaplama sorunu olmadan ancak oynayabiliyordum. Bu işlemciyi almaya kafayı koymuş varsa monitörü FullHD aşağısı olmasın satın almaktaki amacı uzun bir zaman olmadan işlemcisini güncellemek olsun. Çok fazla kötüledim sanırım yinede çoğu oyunda sorun çıkarmadığını belirteyim.

Son düzenleme:
Bu işlemciyi alan arkadaşlar yanına alacakları ekran kartının sanal çözünürlük desteklediğinden emin olup alsın ( ki yeni nesil ekran kartlarının hepsi destekliyor zaten ) o yüzden sıkıntı çıkarmaz. Bir de elindeki aletin yapabileceklerini bilip hareket etmek lazım, yoksa hem boşa para vermiş olursun hem de insanları yanlış yönlendirmiş olursun.

Başka bişey sorucaktım. Mesela oyuna girdiğinizde (güçlü oyunlar) güç kaynağının fanı sesli çalışıyor mu ? Ses derken fan sesi diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…