[Alındı] Pentium G4400 Sistem

Arkadaşlar şu an elimde şöyle bir sistem mevcut:
  • İşlemci : Pentium G4400
  • Anakart : MSI H110M PRO-VD
  • RAM: KINGSTON HyperX 8GB DDR4-2400MHz Bellek - HX424C15FB/8
  • SSD : INGSTON HyperX Fury SHFS37A/120G 2.5" 120 GB
  • Kasa : Thermaltake Versa 2 500W MidT ATX ( PSU 12V kanalından 432W güç veriyor )
  • Monitör : Asus 19.5" VX207
Bu sisteme yakın zamanda bir ekran kartı daha ekleyeceğim, yaklaşık olarak 1 - 1.5 hafta ekran kartı olmadan Overwatch, CS GO oynamaya çalışacağım. Ekran kartı geldikten sonra her oyunu olmasa da Steam Community :: TURKS never defeated hesabımdaki oyunları test etmeye çalışacağım ( Türk Telekom kullanıyorum, download sıkıntılı olacak haliyle de çat diye her oyunu oynayamayacağım ). Sistem ile ilgili sorusu olanlar var ise başlık altında çekinmeden sorabilir. Son bir not daha ekleyeyim: Sistemin şu halinin bana maliyeti tam olarak 1225 ₺ oldu. İşlemci, RAM, SSD'yi Eksenden diğer bileşenleri de Vatandan aldım.

Eksen bilgisayar dan alışveriş nasıldı ? Sorunsuz gerçekleşti mi ? Kargosu hızlı mıydı ne zamanda geldi ? Siz önerir misiniz ? Yakın zamanda bende oradan pc toplamayı düşünüyorum da o yüzden soruyorum ve bu arada hayırlı olsun sistem. G4400 ın içindeki gpu yani hd530 du sanırım. O gpu cs go yu medium ayarla +60 fps te oynatabiliyordu diye biliyorum.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eksen bilgisayar dan alışveriş nasıldı ? Sorunsuz gerçekleşti mi ? Kargosu hızlı mıydı ne zamanda geldi ? Siz önerir misiniz ? Yakın zamanda bende oradan pc toplamayı düşünüyorum da o yüzden soruyorum ve bu arada hayırlı olsun sistem. G4400 ın içindeki gpu yani hd530 du sanırım. O gpu cs go yu medium ayarla +60 fps te oynatabiliyordu diye biliyorum.

Bende eksenden bilgisayar topladım tamamen güvenilir.Hiç bir sorun çıkmadı paketleme felan sağlam tavsiye ederim.

Hayırlı olsun.

Eksen bilgisayar dan alışveriş nasıldı ? Sorunsuz gerçekleşti mi ? Kargosu hızlı mıydı ne zamanda geldi ? Siz önerir misiniz ? Yakın zamanda bende oradan PC toplamayı düşünüyorum da o yüzden soruyorum ve bu arada hayırlı olsun sistem. G4400' ın içindeki GPU yani HD 530 idi sanırım. O GPU CS GO' yu medium ayarla +60 fps ile oynatabiliyordu diye biliyorum.

• Eksenden alışveriş ve kargo konusunda memnun kaldım. 2 günde elime ulaştı ( Mersinde oturuyorum.)
  • Eksenden alışveriş yapabilirsiniz, sıkıntı çekmedim
  • İçindeki GPU HD 510, CS GO' yu indirip bir denemek lazım ama şu videoya bir göz at derim:
    Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birkaç fotoğraf koyarsanız belki benzer sistem alacaklar için daha iyi yardımcı olabilir bu konu(y)
    Yakın zamanda gelecek, şu an işlerden vakit bulamadığım için o kadarını yapamadım.

G4400 nasıl ? Bende almak istiyordum ama okuduğum şeylerden sonra i3 6100 almaya karar verdim.
Şimdilik oyunlarda çok fazla deneme şansım olmadı, biraz Overwatch oynadım low ayarlarda akıcı şekilde oynayabiliyorum. Ekran kartı ekledikten sonra göreceğiz esas performansı. :)

Kasa iyi mi? Hava sirkülasyonu nasıl? Kablo düzeni iyi mi? PSU fanı çok ses yapıyor mu?
Fan sesi duymadım daha, sirkülasyonu fena değil . Kablolama seçeneği de aşağıdaki gibi, maksimum bu oluyor. Ne kadar ekmek ne kadar köfte. :)

Dosya Ekleri

• P_20160605_104735.jpg
    P_20160605_104735.jpg
    264,4 KB · Görüntüleme: 725
  • P_20160605_104653.jpg
    P_20160605_104653.jpg
    208 KB · Görüntüleme: 664
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı