[Alındı] Phanteks Eclipse P400

Hayırlı olsun. Aslında resim eklemek kolay. Aldığınız hatayı tam olarak belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
İşte sıkıntı orda hatada detay vermiyor. Ama işin komik tarafı burayı screenshot aldığımda yüklüyor. Kasanın resmini açıp screenshot alıyorum yine hata veriyor.

Resim dosyalarının boyutu büyüktür. Dosya boyutunu indirme işlemini yaparken de bir yerde sorun oluşuyordur o yüzden resim hatalı oluyordur.

Resmi tam ekran açıp PRT SCR tuşuyla kopyalayıp yapıştırmayı denedin mi?
Onu da denedim olmadı. Resim boyut küçültüp denedim yine aynı hata.

Sorunu çözdüm. Telefondan 16.9 ve 2.0 megapixel olarak ayarladım. Resimler sorunsuz yüklendi.

Hayırlı olsun. Şunu belirtmek istiyorum ön panelin perdeli olmaması kötü olmuş. Ön tarafa takılan fanların pek etkisinin olmayacağını düşünüyorum. Buna benzer bir sorunla karşılaşmıştım. Yani hava akışı yönünden kötü diye düşünüyorum.

Aynen bunu bende düşündüm. Şuan için fan takmayı düşünmüyorum ama ileride belli olmaz. Bunun fiyat denginde olan 270R ve S340 gibi kasalarda bu şekilde. S340 ön filtre var ama sadece üstü ve altı açık. P400 de aynı şekilde. 270R da ise yanları açık. Yani almayı düşündüğüm 3 kasada benzer yapıda olduğu için o yüzden pek umursamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…