[Alındı] Phanteks Eclipse P400

Temizlik imandandır. Haftada bir bez yüzü görsün kasa.

Neden böyle bir cevap yazma gereğinde bulundun anlamadım. Haftada bir tozu alınsa kasanın kötü mu olur.

Ben gerek duymuyorum çünkü haftada bir temizlemeyi gerektirecek tozlanma olmuyor. Sen çöl gibi yerde yaşıyorsun herhalde. Bu arada teknoloji sitesine gelen esprisi duygusunu rafa kaldırıyor herhalde.

Ben gerek duymuyorum çünkü haftada bir temizlemeyi gerektirecek tozlanma olmuyor. Sen çöl gibi yerde yaşıyorsun herhalde. Bu arada teknoloji sitesine gelen esprisi duygusunu rafa kaldırıyor herhalde.
Emojileri kullanın hocam. İnsanlar cidden sert zannediyor...

Ayrıca ben de haftada 1 temizliyorum. Bu tamamen kişi ile alakalı.

Arkadaş sandı ki haftada bir komple donanımları söküp temizle dedim gibi algıladı. Oysa ben dışını ve filtreleri temizlemek babında söylemiştim ne o benim anlatmak istediğimi anladı. Nede ben onun espirisini neyse büyütmeye de gerek yok.

Ben de kasamın dışını, klavyemi faremi, monitörümü haftada 1 bezle siliyorum.

Haftada 1 sök - tak yapmaya parça dayanmaz ki.

Hem o kadar para veriyoruz, temiz görünmek onların da hakkı.

Aynen kardeşim zati sök tak zahmetli iş dışını silersin toz filtrelerini silersin 3 4 ayda birde komple bir temizlersin ben öyle yapıyorum şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…