[Alındı] R5 3600 ve RTX 3060 Ti sistem

woqRoot

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar yeni bir sistem aldım, şükür sonunda. Yıllardır çalışıyorum didiniyorum artık sonunda aldım. Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim o yüzden bu konuyu açtım.

9,900 TL'ye aldım özellikler;

1-Amd Ryzen 5 3600 işlemci.
2-Ripjaws v 3200MHz (8x2) 16 GB RAM.
3-Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8 GB.
4-Cooler Master MD511 kasa.
5-Sandisk 500GB SSD 2400/1750mb.
6-Gigabyte B450-M S2H V2 3600MHz anakart.

Artık o kadar canım sıkıldı ki yani en ufak bir şeyde hemen moralim bozuluyor. Bu konuyu açarken arkadaşım kazıklanmışsın falan yazdı, açıkcası bütün hevesim kaçtı neredeyse. Neyse aldık artık umarım pişman olmam sizlere de teşekkür ederim, sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında o kadar da kötü değil. SSD'den bi' emin olamadım sadece o kadar. Günümüz piyasasına göre yeterli geldi bana ama biraz daha ucuza getirebilirdiniz aslında bu sistemi. Sağlık olsun, güle güle kullanın.

Merhabalar arkadaşlar yeni bir sistem aldım, şükür sonunda. Yıllardır çalışıyorum didiniyorum artık sonunda aldım. Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim o yüzden bu konuyu açtım.

9,900 TL'ye aldım özellikler;

1-Amd Ryzen 5 3600 işlemci.
2-Ripjaws v 3200MHz (8x2) 16 GB RAM.
3-Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8 GB.
4-Cooler Master MD511 kasa.
5-Sandisk 500GB SSD 2400/1750mb.
6-Gigabyte B450-M S2H V2 3600MHz anakart.

Artık o kadar canım sıkıldı ki yani en ufak bir şeyde hemen moralim bozuluyor. Bu konuyu açarken arkadaşım kazıklanmışsın falan yazdı, açıkcası bütün hevesim kaçtı neredeyse. Neyse aldık artık umarım pişman olmam sizlere de teşekkür ederim, sağ olun.
Kötü değil ama çok da iyi de değil. Kazık yememişsin yani.

Eğer fazla birşey indiriceksen depolamanı arttırmanı öneririm.500 gb ssd bi anda doluverir.Hayırlı uğurlu olsun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı