[Alındı] R7 1700 ve GTX 1070 sistem

kxz7cfg899

Kilopat
Yer
İstanbul/Beylikdüzü
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar dün gece itibari ile sistemin siparişini verdim. Sistemi aşağıya atacağım. İletişime geçtiğim tek site Sinerji firması idi. Oda İnventus ve Teknobiyotik firmalarının bugün ürünleri kargoya verdiği halde Sinerji'nin kargoya vermemesi idi. Onuda yarın kargolayacaklarını söylediler. Ben kargo ile geleceği için montaj yaptırmadım ve benimde ilk bilgisayarım olacağından biraz acemice montaj yapıcam. Tek korkum panel kablolarını takmak olabilir onuda sizlerden yardım alarak halledeceğimi düşünüyorum. Şimdi izninizle sistemi paylaşayım. (Ekran kartının linkini vereyim yaklaşık 600 TL indirim yapmışlar.)
Şimdi monitörü yazacağım fakat çok hoşuma gittiğinden aldım. Normalde Asus Vg248QE modelini alacaktım fakat arada 200 TL fark ile Curved almak varken dedim ve Samsung aldım. Samsung beni hiç üzmedi inşallah bu seferde üzmez.
Şimdi normalde GTX 1080 alacaktım fakat 1080p için çok fazla gelecekti ve içim rahat etmeyecekti. Birde sistem tamamen beyaz oldu bu benim için çok güzel oldu. Ekstradan Logitech G300s + MousePad kampanyasından yararlandım ve 105 TL karşılığında hem güzel bir mouse hemde mousepad aldım.

Bu parçaların hepsinin siparişini verdim. Takipte kalın isterseniz resimlerini çekmeye çalışacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merakla bekliyoruz. Benim Sabertooth için biçilmiş kaftan bu kart. Ama işlemci kötü. :)
Hocam haklısınız tam biçilmiş kaftan. :)
Yarın belki işlemci harici gelir. Gelir ise fotoğraflarını çekip atabilirim. :)
Test edebileceğim fazla oyunum yok fakat R6 Siege ve Ghost Racon Wild Lands olabilir. Ekran kartının yanında For Honor veya Ghost Racon Wild Lands veriliyormuş.

Son düzenleme:
Beyaz ağırlıklı gayet dengeli sistem toplamışsın. Monitör tamamen zevkine kalmış tercih bu yüzden yadırgamadım. Hayırlı olsun. İlerde sıvı soğutma düşünürsen beyazdan şaşmamak için Captain EX White alırsın.

Beyaz ağırlıklı gayet dengeli sistem toplamışsın. Monitör tamamen zevkine kalmış tercih bu yüzden yadırgamadım. Hayırlı olsun.
Hocam Asus VG248QE alacaktım fakat aralarında 200 TL fark vardı. Renk ve teknoloji açısından Samsung' un iyi olduğunu bilmiyordum sadece Curved diye ve 144Hz 1Ms olduğu için aldım fakat bir hayli güzelmiş monitör. :D

Arkadaşlar parçalar geldi. Şuan vaktım yok akşam eve gelince montajını yapacağım ve fotoğraflarını atacağım her parçanın. İyi sosyaller. :)

Merhaba arkadaşlar dün gece itibari ile sistemin siparişini verdim. Sistemi aşağıya atacağım. İletişime geçtiğim tek site Sinerji firması idi. Oda İnventus ve Teknobiyotik firmalarının bugün ürünleri kargoya verdiği halde Sinerji'nin kargoya vermemesi idi. Onuda yarın kargolayacaklarını söylediler. Ben kargo ile geleceği için montaj yaptırmadım ve benimde ilk bilgisayarım olacağından biraz acemice montaj yapıcam. Tek korkum panel kablolarını takmak olabilir onuda sizlerden yardım alarak halledeceğimi düşünüyorum. Şimdi izninizle sistemi paylaşayım. (Ekran kartının linkini vereyim yaklaşık 600 TL indirim yapmışlar.)
Şimdi monitörü yazacağım fakat çok hoşuma gittiğinden aldım. Normalde Asus Vg248QE modelini alacaktım fakat arada 200 TL fark ile Curved almak varken dedim ve Samsung aldım. Samsung beni hiç üzmedi inşallah bu seferde üzmez.
Şimdi normalde GTX 1080 alacaktım fakat 1080p için çok fazla gelecekti ve içim rahat etmeyecekti. Birde sistem tamamen beyaz oldu bu benim için çok güzel oldu. Ekstradan Logitech G300s + MousePad kampanyasından yararlandım ve 105 TL karşılığında hem güzel bir mouse hemde mousepad aldım.

Bu parçaların hepsinin siparişini verdim. Takipte kalın isterseniz resimlerini çekmeye çalışacağım.
Hayırlı olsun.

Efendiler, sistem akşam geldi fakat çalışmadı bende bunun üzerine aldığım mağaza olan İnventus' a götürdüm. Daha sonra anakartta kısa devre olduğunu söylediler. İşlemcinin kablosunu ekran kartına, ekran kartının kablosunu işlemciye takmışım. Acemi olduğumu biliyorum fakat yinede böyle bir hata yapmanın imkansız olduğunu düşünüyorum. Neyse sistemi kurtardık eve geçtiğimde detaylı inceleme ve fotoğrafları atacağım kusura bakmayın çok geciktim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı