[Alındı] Razer Deathadder 3500 85 TL

220 TL'ye satıyorlar internette.
Satan vardır da alan oluyor mu acaba? Bilinçli tüketici bu fareye 220 Lira vermez, ederi arkadaşın verdiği fiyattır. 220 Liraya daha güncel ve iyi fareler var.

Geçen yaz da gelmişti bu fare, ben de almıştım. Fakat Razer bu farenin varlığından çok hoşnut değil sanırım, uygun yazılımı bulmak için epey uğraşmıştım.

Geçen yaz da gelmişti bu fare, ben de almıştım. Fakat Razer bu farenin varlığından çok hoşnut değil sanırım, uygun yazılımı bulmak için epey uğraşmıştım.

Razer Synapse ile uyumlu yazıyor kutuda. İhtiyacım yok ancak indirip deneyeceğim.
Razer Synapse 3 indirdim. Yazılım fareyi gördü ancak bu fare için Razer Synapse 2 gerekliymiş. Yazılımla ilgili bir sorun yok gibi.

Son düzenleme:
Dünden beri update ile ilgili bir sorun vardı. Yeni yükleyebildim Synapse 2'yi. Yazılım gördü arkadaşlar. Nefes alma modu ile sabit renk modu var aydınlatmada. Yeşil, mavi ve turkuaz yanıyor ışıklar. Ayrıca varsa diğer Razer ürünlerle de uyumlu.

DPI ayarı:

Sol tık harici butonlar özelleştirilebiliyor. Ne gerek varsa?

Makro da var ancak neye tuş atayacağım sanki sadece temel tuşlar var.

Fiyat çok uyguna gelmiş gerçekten. Rampage, Trust gibi markaların fareleri bile 100 TL'den aşağıya bulunmaz hale geldi.

Bu daha ziyade atanamamış Razer gibi. Ama 85 lira bence çok uygun. Güle güle kullanırsınız umarım. 200’e falan satıyorlar aman diyeyim almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…