Alındı: Ryzen 2600X ve 1070 Ti sistem

Daha fazla  
Arkadaşlar bilen bilir uzun zamandır PC toplama konuları açıyordum ve sonunda bilgisayarı aldım. Olumlu, olumsuz tüm görüşlerinizi bekliyorum.
  • AMD Ryzen 5 2600X
  • GSKILL 16 GB RipjawsV
  • Samsung 250GB 860 EVO
  • Thermaltake V200 TG 600W 80Plus
  • MSI GeForce GTX 1070 Ti Armor 8 GB
  • Asus Prime B450-Plus
Toplam 6990-7000.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun. Mükemmel sistem.
Çok teşekkür ederim hocam.
Ben sana yardım ettiğim zaman sanki sistem böyle değildi ama neyse :D

Güzel olmuş güzel.
Şubeye gidince biraz değişikliğe uğradı :) Teşekkürler.
Hayırlı olsun, hocam. Benchmark ve kasadan kareler de eklerseniz güzel olur bence (=
Sağolun hocam. Daha montaj için bekliyorum. Yarın akşam veya sonraki gün eklerim fotoğrafları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darısı başına. Bende uzun zamandır bekliyordum bakalım bugüne kısmetmiş.
İşin sıkıntısı, babam takdir alırsan alırım diyor. 9. Sınıf ve takdir almak :) Neyse konu dağılmasın.

Klavye, kulaklık ve mouse önerisi yapardım ancak pek bilgili değilim o konuda.

Güle güle kullanın. Biz de bugün farklı sitelerden Ryzen 2700 , 1070TI, 3 adet 8GB DDR4 3000 MHz RAm, 500 GB SSD , kasa ve PSU aldık. 7000 TL civarı tuttu bizim de. Biz RAM'de sınırlı stokta itopya kampanyası bulduk şansımız oradan oldu.

Güle güle kullanın. Biz de bugün farklı sitelerden Ryzen 2700 , 1070TI, 3 adet 8GB DDR4 3000 MHz RAm, 500 GB SSD , kasa ve PSU aldık. 7000 TL civarı tuttu bizim de. Biz RAM'de sınırlı stokta itopya kampanyası bulduk şansımız oradan oldu.
Teşekkürler hocam. Size de hayırlı olsun.
Klavye olarak Monster Pusat K1'de, kulaklık olarak Corsair Hs50'de karar kıldım. Siz ne diyorsunuz?
@Jira @199688 @Pantheon hocam sistem hakkındaki yorumlarınızı ve ekipmanlar için yorumlarınızı alabilir miyim?
Hayırlı olsun, hocam. Benchmark ve kasadan kareler de eklerseniz güzel olur bence (=
Hocam fotoğraf yükleyemiyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı