[Alındı] Ryzen 5 1600 AF-RX580 Full setup

@Deleted User Konuyu okumadınız değil mi? Amacım sitem etmek değil ama neden okumadan yorum yaptığınızı anlamiyorum gerçekten. F/P dengesi ile alakalı ve parçaları aldığım fiyatları yazan kısmı okursanız anlarsınız.

Anlamadığım bir diğer şey de bu forumdaki herkesin oyun odaklı bir bilgisayar topluyoruz ayağına sürekli bir kaç parçadan kısarak ekran kartına yüklenmesi. Sonra da AMD'de şu hata var, Nvidia'da bu hatalar var denip duruyor. Wattman hataların bir çoğunun ekran kartı dışındaki parçalardan dolayı oluştuğu belli olmuştu en son. Acaba ben neden diğerlerinin yaşadığı o devasa sürücü problemlerinden en ufak bir tane bile yaşamadım?

Son düzenleme:
@Ponçik Talon Aslında bu bilgisayarda PUBG Lite ve NFS 2016 dışında oyun oynamadım daha Dediğim gibi zaten toplama amacım da oyun değildi. Yine de vakit bulursam yaparım o zaman.

@Ponçik Talon Günlük ihtiyaçlarımı karşılamak, video edit ve ara sıra oyun oynamak için. Asıl amacı farklı ama bunun bende kalması daha iyi olur.

Hocam bu arada masanıza 90x30 veya 90x40 bir mousepad çok hoş durur.

Core 2 Duo sakin ol oğlum
Sizin sistemi görünce bizim ki bir kudur du.
Saygılarımla inşallah güle güle kullanırsınız.

@hadwiger Aynı şeyi ben de düşündüm de... De işte... Tam 3 defa farklı marka-model, farklı satıcılardan ve farklı sitelerden 70x30, 70x40 ve 90x40 düz siyah ve dikişli MousePad aldım. Sonuç : 3'ünü de iade etmek zorunda kaldım. Hepsi de "Nasıl olsa pandemi, iade edemezler; nasıl olsa 30-50 TL'lik ürün, iade etmezler." mantığıyla aldığımdan farklı ve dandik 15 TL'lik MousePad'ler yolladılar. İşin komik kısmı ne biliyor musunuz? Üçü de aynı dandik MousePad'i yolladılar.
Core 2 Duo sakin ol oğlum
Sizin sistemi görünce bizim ki bir kudur du.
Saygılarımla inşallah güle güle kullanırsınız.
Teşekkürler. 2 yıl önce ben de sizinle aynı durumdaydım. Q8400 ve HD4650 kullanıyordum. Çok uzun süre para biriktirmek ve aldıklarımdan kısmam gerekti. Aldığım parayı verimli kullanarak da bu hale getirdim. Bu sistemin çok büyük bir kısımını kendi emeğimle aldım.

Sonradan gelen edit : Gülmeyin @hadwiger hocam yahu. Sinir krizi geçirmeme ramak kalmıştı. Baktım iş çözülmüyor marka MousePad alayım da en azından aldığım gelsin dedim. Fiyatları görünce bir "Wow" çektim. Sonuç olarak İnceHesap'ta bu MousePad'i görüp aldım.

Ha bunu aldığıma pişman mıyım? Değilim. Normal şartlarda kesinlike JD tavsiye etmiyorum ama "Aldığım diğer MousePad'lerin JD'den bir farkı yok. Hepsi Çin'den geliyor." diyerekten siparişi verdim. Daha önce AliExpress'ten MousePad getirmiştim ve çok uygun fiyata gelmişti. O MousePad'den de memnundum. JD olandan da memnunum. MousePad'in kalitesi ciddi manada güzel. 30-40 TL'lik MousePad'lerden farkı belli oluyor. AliExpress'ten aldığımdan da daha iyi. (G102 Prodigy ile kullanıyorum)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…