[Alındı] Ryzen 5 1600 AF-RX580 Full setup

İşlemciyi internetten aldım ancak şu anda stokta kalmamış maalesef. İndirim zamanı + kuponla almıştım 750 TL'ye. İşlemciyi alırken çok kâr ettiğim söylenemez diğer parçalara göre.

Oyun için alacaksanız başka işlemcilere yönelmenizi tavsiye ederim.

@FantastikTürk mesajını okudum güzel yapmışsın. 1600 AF için 750 TL evet belki de sistemdeki en pahalıya gelen parça olmuş ama yine doğru fiyata kapatmışsın en son 1000 seviyesine dayanmıştı. RX 580 ise 1100 TL ile doğru bir seçim olmuş. Sistemi beğendim tabii uzun sürede toplamanın avantajları dezavantajları olmuştur ama zarar ettiğin bir yer olmamış. 2020 sert geçen bir yıl karantina, stoklar, döviz kuru vb. İyi günlerde kullan, güzel bir bilgisayar.

@Neverdies senin işlemcin 1600 AE değil miydi? Niye değiştirmek istiyorsun ki. 1600 AF ile aralarındaki fark öyle tahmin ettiğin kadar çok değil. 1600 AE hala taş gibi bir işlemci ve piyasadaki giriş/orta seviye kartların hepsini rahatça besler. B450 anakartın var Ryzen 4000 serisini beklemen en iyisi acele etme.

Son düzenleme:
@kino Eğer dediğiniz gibiyse ben de Ryzen 4000 beklemesini öneririm. 1600AE'den AF'ye geçtiğine değmez.

@kino 1600AF daha yaygın değilken, tam bilinmiyorken bir tanıdığıma 450 TL'ye almıştım indirim + kuponla. Ben ilk toplamaya başladığımda ise 600 TL civarıydı. O zaman 550 TL'ye bulduğumda almamıştım 50 TL için değmez diyip. Sonuç olarak 750 TL'ye aldım

Satarsanız 1500x e talibim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…