[Alındı] Ryzen 5 1600 AF-RX580 Full setup

@Neverdies şu anda böyle bir düşüncem yok ama ileride olursa buradan ilan açar etiketlerim.
Aslında sizin bilgisayar da benimkine benziyor. Sizin anakart
işlemci, ekran kartı dışındaki bileşenler bayağı iyi. Hazır alıcı bulmuşken işlemciyi değişebilirsiniz Sonra da ekran kartı alırsınız.

Ben de öyle bakıyorum Emek ve sabır gerekiyor hocam.

Hocam eski metal yan kapaklı kasama temperli yan kapak veya pleksili şeffaf yan kapak istiyorum. Satın alınacak hazır bir yer var mı bildiğiniz? Yoksa illa oturup uğraşmak mi lazım? Hayırlı olsun sistem bu arada.

@Thermes Teşekkürler. Açıkcası ben bir tanıdığımdan almıştım ve bana ücretsiz gelmişti. O yüzden araştırmamıştım. Ancak pleksiyi internette istediğiniz ölçüde bulabilirsiniz. Satıcılara bu ölçüde istiyorum diye not düşerseniz ücretini ayarlayarak yollarlar. Temperli cam hakkında bir bilgim yok maalesef.

Eğer çok ince olanı almadıysanız hayır delemezsiniz. Ben metal çivi tarzı bir şeyi ocakta iyice ısıtıp o şekilde deldim. Böylece hem düzgün oldu hem de delmesi kolay oldu. Vida yerlerini ayarlamak için de kasanın yanına koyup kalem ile işaretleyin. Sağ, sol, üst, alt eşit olması için de cetvelle ölçebilirsiniz.

Bu arada eğer yamuk delerseniz pleksiniz bombeli durur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…