[Alındı] Ryzen 5 1600 & GTX 1070 Sistem ve Test Sonuçları

Öncelikle PUBG optimizasyonu cok kotu olduğu icin ne yaparsan yap drop yasiyosun. Güc kaynagindan herhangi bir sıkıntı yasamadim. Tavsiye ederim.

Hayırlı olsun. Mavi ekransız günler dilerim. Bu arada ekran kartını çok ucuza almışsın yahu
Şans eseri denk geldim indirime. Tam parçaları siparis ediyordum. Msi Facebook'ta post paylastı 5 saatlik bir indirim var diye kaçırmadan aldım. Takip etmek gerekiyor.

Hocam kablolama ve montaj gayet başarılı ancak etiketlemeniz çok kötü olmuş. Hocam lütfen gidip beni nasıl etiketldeiğinize bakar mısınız? O ne yani, lütfen.
Hayırlı olsun. Ben de yakında böyle bir sistem alacağım. Anakart hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hocam cidden kusura bakma. Şimdiye kadar hiç dikkat etmemiştim. Anakarta gelircek olursam alinabilecek en iyi orta seviye anakartlardan. İlk aldığımda frekans konusunda sorun cıkarıyodu ama anakarta gelen son Bios güncellemesi ile Ram frekansını 2997 mhz cıkarabildim. Fiyat performans olarak kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…