[Alındı] Samsung CF390 Monitör

Gerçekten güzel bir monitör ama fiyatı gerçekten tuzlu biraz. 4 ms'de benim kafamı karıştırdı açıkçası.

Güle güle kullanın. Bir de 1080p de kullanmaya başladığınızda tadından yenmez.

Gerçekten güzel bir monitör ama fiyatı gerçekten tuzlu biraz. 4 ms'de benim kafamı karıştırdı açıkçası.
Fiyatı gayet normal bu piyasada. Ms farkını anlamak için profesyonel E-Spor tadında oynaman lazım. Onun dışında anlaman çok zor.

4ms ye çok takılma derim gözle görülecek bi olay değil Göz kırpma eylemi 100-400ms de gerçekleşiyor çok dikkatli değilsen bunu algılamak bile zorken 3 milisaniyelik bir farkı anlamak ne kadar kolay olabilir. Bu tür şeyler pazalama stratejisi 1080p için üretilmiş ekran kartlarında 4-8 gb vram olması gibi bir olay gereksiz. Ms den daha çok hz değerlerine dikkat etmeni öneriyorum.

Hem 23" den daha büyük olması ve kavisli olması 800 TL altı için gayet uygun duruyor, inceleme için teşekkürler.

Kavisli olması biraz şaşırtıyor insanı.
FPS oyunlarında ki performansı nasıl görüntü olarak?

Hayırlı olmasını dilerim. Ellerinize sağlık incelemen için. Hayallerimin monitörünü kullanıyorsun kardeşim

Kavisli olması biraz şaşırtıyor insanı.
FPS oyunlarında ki performansı nasıl görüntü olarak?
BF 3 testi yaptım ve gerçekten çok hoş görüntüsü var
Hayırlı olmasını dilerim. Ellerinize sağlık incelemen için. Hayallerimin monitörünü kullanıyorsun kardeşim
Teşekkür ederim hocam umarım hayallerinize bi' gün kavuşursunuz.
Dizüstüne bağlıyor olmanız, monitörü 1080p'de kullanamayacacğınız anlamına gelmiyor. Genişletilmiş masaüstü denen bir şey var. Onu kullanın.
Hocam bende çözemedim baktım ama bi' türlü 1080P açamadım. Beni biraz aydınlatırsanız teşekkür ederim.
Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim hocam sizin incelemeniz olmasaydı belki de Viewsonic'in IPS monitörünü alacaktım

Dizüstüne bağlıyor olmanız, monitörü 1080p'de kullanamayacacğınız anlamına gelmiyor. Genişletilmiş masaüstü denen bir şey var. Onu kullanın.
Hocam yaptım basitmiş biraz kurcalayınca buldum. Eğer söylemeseydiniz yeni bilgisayarı alana kadar bu şekilde kullanacaktım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…