[ALINDI] X99-A, GTX 980Tİ, 5820K Tabanlı Sistem

Önceki sistemde resim vs atamadım oyun videosu atamam uploadım yavaş ama resim bolca olacak.

Parçalar yolda. Kahramanmaraş ve İstanbuldan toplamda 4 paket şeklinde geliyorlar.

Oyun testi de yaparsanız çok iyi olur

Merhaba arkadaşlar. Sistem elime ulaştı. Kablolamayı iyi yapamadım. Fotoğraflar gelecek. Oyun testleri için çok oyunum yok fakat indirdikçe yaparım. Lol, Witcher 3, Dying Light var bide.

Merhaba arkadaşlar. Sistem elime ulaştı. Kablolamayı iyi yapamadım. Fotoğraflar gelecek. Oyun testleri için çok oyunum yok fakat indirdikçe yaparım. Lol, Witcher 3, Dying Light var bide.
Hayirli ugurlu olsun iyi gunlerde kullanin. Ekran kartinin witcher daki performansini ve fan seslerinin ragatsiz edici duzeyde olup olmadigini merak ediyorum.
Bu konuda iki kelime yazarsaniz sevinirim.

Tekrar hayirli ugurlu olmasi dilegiyle.

Hayirli ugurlu olsun iyi gunlerde kullanin. Ekran kartinin witcher daki performansini ve fan seslerinin ragatsiz edici duzeyde olup olmadigini merak ediyorum.
Bu konuda iki kelime yazarsaniz sevinirim.

Tekrar hayirli ugurlu olmasi dilegiyle.
Fan sesi kesinlikle rahatsız edici değil. Witcher da yüzde yüz fan açmıyor ben manuel olarak açmadığım sürece. Tabiki sesin etkilememesinde kasanın silencio650 olmasıda var. Performansa gelecek olursak karta +170 gpu mhz ve +500 memory overclocku yaptım. Witcherin en son sürümü. Averaj FPS olarak 75 diyebilirim. Açılabilecek herşey açık. Kartımda coil whine yok. Lol de test ettim 700 fps veriyor fakat ses gelmiyor. Kasayı açıp dayadım kulağımı ötmeye benzer bişey duyamadım. Başka nasıl anlaşılır cw bilmiyorum. Bildiğiniz test etmemi istediğiniz bir şey olur ise yazabilirsiniz.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…