[ALINDI] X99-A, GTX 980Tİ, 5820K Tabanlı Sistem

Kendime aldığım ikinci sistemdir. Vatan ve inventusdan bugün sipariş edildi. Gelince resimleri paylaşacağım. Sistem 8000 TL dir. Monitör dahil değildir. İnventusu karta taksitte vadeden dolayı tercih etmedim. Ramler hariç. Hayali gibi aklınızda bişey olursa satın alma sayfalarınıda atayım yorumda belirtin.
Sistem ise;

1-İntel i7 5820K İŞLEMCİ

2-X99-A ASUS ANAKART

3-GSKILL 3200 Mhz DDR4 16 Gb RAM---(inventusdan alınan tek parça)

4- MSİ GTX 980Tİ EKRAN KARTI

5-V750 CM GOLD POWER

6-CM SİLENCİO 650 KASA

7-WD 1TB BLACK HARDDİSK

8-SAMSUNG 850 EVO 120 GB SSD

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    76,2 KB · Görüntüleme: 888
Merhaba arkadaşlar. Sistem elime ulaştı. Kablolamayı iyi yapamadım. Fotoğraflar gelecek. Oyun testleri için çok oyunum yok fakat indirdikçe yaparım. Lol, Witcher 3, Dying Light var bide.

Merhaba arkadaşlar. Sistem elime ulaştı. Kablolamayı iyi yapamadım. Fotoğraflar gelecek. Oyun testleri için çok oyunum yok fakat indirdikçe yaparım. Lol, Witcher 3, Dying Light var bide.
Hayirli ugurlu olsun iyi gunlerde kullanin. Ekran kartinin witcher daki performansini ve fan seslerinin ragatsiz edici duzeyde olup olmadigini merak ediyorum.
Bu konuda iki kelime yazarsaniz sevinirim.

Tekrar hayirli ugurlu olmasi dilegiyle.

Hayirli ugurlu olsun iyi gunlerde kullanin. Ekran kartinin witcher daki performansini ve fan seslerinin ragatsiz edici duzeyde olup olmadigini merak ediyorum.
Bu konuda iki kelime yazarsaniz sevinirim.

Tekrar hayirli ugurlu olmasi dilegiyle.
Fan sesi kesinlikle rahatsız edici değil. Witcher da yüzde yüz fan açmıyor ben manuel olarak açmadığım sürece. Tabiki sesin etkilememesinde kasanın silencio650 olmasıda var. Performansa gelecek olursak karta +170 gpu mhz ve +500 memory overclocku yaptım. Witcherin en son sürümü. Averaj FPS olarak 75 diyebilirim. Açılabilecek herşey açık. Kartımda coil whine yok. Lol de test ettim 700 fps veriyor fakat ses gelmiyor. Kasayı açıp dayadım kulağımı ötmeye benzer bişey duyamadım. Başka nasıl anlaşılır cw bilmiyorum. Bildiğiniz test etmemi istediğiniz bir şey olur ise yazabilirsiniz.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı